Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Světový muzikál MAMMA MIA! opět roztančí Prahu

30. 12. 2008 | Kultura

14. - 17. 5. 2009

PRAHA O2 ARENA



MAMMA MIA! - celosvětově známý muzikál založený na skladbách skupiny Abba se představí v pražské O2 Aréně 14. – 17. května 2009 v rámci šesti exklusivních představení!

Muzikál Mamma Mia! inspirovaný jedinečnými skladbami švédské skupiny ABBA vypráví o životě na malém řeckém ostrově. V předvečer své svatby, v touze poznat svého pravého otce, přivádí nevěsta na ostrov tři muže, kteří se mihli životem její matky před dvaceti lety.

Mamma Mia!V muzikálu Mamma Mia! zazní 22 skladeb od skupiny ABBA, včetně hitů: CHIQUITITA, DANCING QUEEN, I HAVE A DREAM, KNOWING ME, KNOWING YOU, THE WINNER TAKES IT ALL, SUPER TROUPER, TAKE A CHANCE ON ME a VOULEZ-VOUS. – zazpívejte si s námi ZDE:

Muzikál MAMMA MIA! drží světový rekord v počtu představení nazkoušených různými divadelními soubory. V současné době vystupuje po celém světě celkem 10 různých produkcí muzikálu (mimo jiné v USA, Rusku, Japonsku, Německu, Holandsku nebo Velké Británii, kde měl muzikál premiéru v dubnu 1999,).MAMMA MIA! byla z angličtiny přeložena do osmi jazyků - japonštiny, korejštiny, vlámštiny, holandštiny, němčiny, španělštiny, švédštiny a ruštiny.

Během posledních dvou let se mezinárodní turné představilo mimo jiné i v Dublinu, Edinburghu, Jižní Africe, Německu, Tallinnu, Lisabonu, Paříži, Bruselu, Vídni, Belfastu, Curychu, Kataru, Tel Avivu, Dubai,Kodani, Šanghaji, Rize, Helsinkách, Praze a představení navštívilo více než 2 miliony diváků.

Mamma Mia!Autorkou muzikálu Mamma Mia! je CATHERINE JOHNSON, přičemž veškerá hudba a texty pocházejí od hvězdné skladatelské dvojice BENNY ANDERSSON a BJORN ULVAEUS. MAMMA MIA! vznikl v režii Phyllidy Lloyd s choreografi í Anthony Van Laasta. O kostýmy a scénu se postaral Mark Thompson, o světla Howard Harrison. Zvukovou stránku Mamma Mia představení vytvořili Andrew Bruce a Bobby Aitken, hudební aranžmá a dirigentský dohled zaštítil Martin Koch.

Od své premiéry v roce 1999 muzikál Mamma Mia! vydělal téměř 2 miliardy dolarů po celém světě a shlédlo jej více než 30 milionů diváků.


TERMÍNY PŘEDSTAVENÍ muzikálu MAMMA MIA!:

14.5.2009 od 19.30 hod
15.5.2009 od 19.30 hod
16.5.2009 od 14.30 hod
16.5.2009 od 19.30 hod
17.5.2009 od 14.30 hod
17.5.2009 od 19.30 hod

CENY VSTUPENEK: 1100 - 1500 Kč


Více informací o vstupenkách u Sazkaticket nebo Ticket Pro.

Čtěte také o filmu  Mamma Mia! v hlavní roli s Meryl Streep a Pierce Brosnanem: Mamma Mia! - největší filmová pohoda letošního léta

Navštivte také oficiální webové stránky muzikálu Mamma Mia.


Zdroj: Livenation

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Film pro dobrou zábavu.
Obrázek uživatelky
profil
Film se mi moc líbil. Cesto z kina jsem jen zářila, zpívala si a chtělo se mi tančit. Bezva odreagování!!!
Obrázek uživatelky
profil
úžasný film, dobře jsem se pobavila, mohu jen doporučit!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to superrrrr,konečně znám texty,díky titulkům,jinak bych ani nebrečela,když odchází z aktofffkou a ty máváš a potom se chce vdát.....tvé vše...
Obrázek uživatelky
profil
film jsem uz viděla a mužu jen doporučitSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles