8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zážitek z koncertu Václava Neckáře a Bacilů

8. 05. 2012 | Kultura
Václav Neckář se svou skupinou Bacily pod vedením kapelníka Jana Neckáře slaví 40. narozeniny na hudební scéně. Měla jsem možnost zúčastnit se tohoto vystoupení. Koncert legendárního zpěváka a jeho kapely byl pro mne příjemným hudebním zážitkem.

Malý muž velkého hlasu, který má i po letech působení na hudební scéně a po vážných zdravotních problémech stále své osobité charisma, kterým si získává spoustu příznivců. Na pódiu vystupoval jako nestárnoucí mladíček v kožené bundě a lámal srdce žen různých věkových kategorií. I po letech je znát, že je stále v dobré kondici a nechybí mu humor. Místo dlouhých proslovů raději zpíval. Během koncertů dostával květiny od fanoušků.

Na pódiu zněly hity

 
Zážitek z koncertu Václava Neckáře a BacilůZpíval hity, které nazpíval se svou skupinou po celou dobu kariéry. Na koncertě zazněly písně jako je Atlantida, Lékořice, Duet s Helenou Vondráčkovou v podání bratra Jana Neckáře, baladické písničky o koních, Stín katedrál, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Kdo vchází do tvých snů, má lásko a jiné.

V písni Čaroděj Dobroděj si nasadil čarodějnický klobouk a po celou dobu na nás blikal malými žárovičkami. Své publikum nezklamal a koncert zakončil nádhernou filmovou písní Půlnoční, která je na novém vydaném albu Dobrý časy.

O novém albu prozradil, že je na něm 10 baladických písniček. Na koncertě zazněly také drsnější písně v podání Oty Petřiny, sólového kytaristy kapely Bacily. Napsal je pro něj jeho syn, bubeník ve skupině Chinaski. Václav Neckář dokázal strhnout publikum ke zpěvu a navodit příjemnou atmosféru po celou dobu koncertu. Koncert jsem si pěkně užila jako většina posluchačů.


Marta – čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji děvčata.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to byl hezký zážitekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bol a stále je vynikajúci spevák a myslím, že aj dobrý a skromný človek. Jeho pesničky nestarnú a stále sa dobre počúvajú. Veľmi by som mu želala, aby sa mu zdravotné problémy vyhýbali a ešte dlho nás tešil svojim spevom.
Marti, musel to byť pekný zážitok.
Obrázek uživatelky
profil
Václav Neckář je můj oblíbenec již dlouho.Stále mu fandím.Jeho písníčky jsou nádherné.Přeji mu ještě dost písniček,které se budou líbit a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.Máme ho moc rádi.I.Deverová
Obrázek uživatelky
profil
mám ho taky ráda,hlavně ať mu zdravíčko sloužíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles