Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko vaří s Pohlreichem živě 9.11. 2013

9. 11. 2013 | Televizní tipy
Blíží se další díl show Česko vaří s Pohlreichem živě s datem 9.11. 2013 a tentokrát to bude doslova a do písmene fičák, řečeno terminologií Vyvolených. Jako hosta si Zdeněk pozval zlatou slavici Lucii Bílou, která se netají obdivem k přísnému šéfkuchaři.

Nemám ráda bábovky ani ty lidské. A jestli někdo mezi ně nepatří a jestli si někdo opravdu zaslouží respekt, tak je to právě Zdeněk Pohlreich. Ví, co chce, co dělá , ví kam patří a ví o čem mluví. Těším se na setkání s ním. Od něj se klidně nechám plácnout vařečkou, když mi vaření nepůjde,“ směje se Lucie.

Česko vaří s Pohlreichem živě 9.11. 2013Diváci se v show Česko vaří s Pohlreichem živě s datem 9.11. 2013 mohou tentokrát  těšit na absolutně speciální telemost. Tentokrát si party se Zdeňkem užijí obyvatelé vily Vyvolených a vařit nebude nikdo jiný než Vladko, který je původní profesí kuchař.

Asistovat mu bude milovnice zvířat Lucie. Co říká o svém novém parťákovi přímo Pohlreich? „Jsem rád, že to bude takové vaření dvou kliďasů. Konečně budu vařit s někým, kdo je vyrovnaný a nepropadá hysterii,“ naráží na Vladkovu nevyrovnanou povahu.

Snažení Lucie a Vladka budou ve studiu sledovat a Lucčino kuchařské umění hodnotit také katolický farář Zbigniew Czendlik a herec a textař Václav Kopta. Další díl show Česko vaří s Pohlreichem živě již tuto sobotu 9.11. 2013 ve 20.15 na Primě.

Jak souboj dopadne, uvidí televizní diváci v show Česko vaří s Pohlreichem živě již tuto sobotu 9.11. 2013 ve 20.15 na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě juknu,minule jsem koukla taky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles