Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 5. 12. 2022

5. 12. 2022 | Televizní tipy
Sledujte další Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé z nich předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 5. 12. ve 21.30 na Primě.

Říká se: Věř a víra tvá tě uzdraví. Asi na tom něco bude. Naše dnešní nevěsta Zlata věřila, že najde muže, který bude stejný jako ona. A navíc motorkář. Také jako ona. Stalo se. Radek jí totiž do života doslova přisvištěl. Potkali se na motorkářském srazu. Od té doby jejich lásku nic nezastavilo a nic také nezastaví nefalšovanou motorkářskou svatbu. Tak se dívejte!

Den jak sen - 5. 12. 2022„Risk je zisk,“ má jasno Radek. „A tady byl ten zisk hodně velkej,“ usmívá se. Moderátorka jen připomíná, že Zlata a Radek jsou navíc důkazem toho, že láska kvete v každém věku. „Je to tak,“ souhlasí nevěsta. „My jsme jen čekali, až vyzrajeme do toho správného věku.“

Snoubenci mají společnou vášeň. Motorky. Asi odjakživa. „Motorka mě uklidňuje. Sedět na ní je nádherný pocit. Žijete a letíte… Je to nepopsatelné a nedá se to za nic vyměnit,“ vysvětluje nevěsta.

„Vztahy za sebou jistě máte. Přesto jste to nevzdali a tohle mi připadá hezké. Že jste si počkali a víte, co chcete,“ chválí snoubence moderátorka. Radek má za sebou rozvod, Zlata má dvě děti. „Přesto je život o tom, že se musí riskovat. Sedět doma a čekat, co přijde, to by se mi nelíbilo,“ vysvětluje budoucí ženich své pohnutky. „I kdyby to mělo být štěstí jen na nějakou dobu, stojí za to jít do toho. Přece nechcete žít s člověkem, který je sice vedle vás, ale nemilujete ho,“ vysvětluje nevěsta.

Ta byla v dlouhodobém vztahu, který nebyl šťastný, takže když potkala Radka na srazu, začali si psát a pak jeli s motorkářskou partou na dovolenou. A tam jí Radek přesvědčil, že je ten pravý. Což bylo tři týdny poté, co se seznámili. „Věděl jsem, že je to super ženská, tak jsem ji požádal o ruku, proč čekat,“ má jasno Radek. Jenže nevěsta se trochu vyděsila: „Nikdy jsem neměla pocit, že bych svatbu potřebovala k životu.

A když jsem kývla na žádost o ruku, měla jsem pocit, že bych to měla zrušit, protože co když se Radek změní? Ale nesmím na to tak myslet. Byl to risk, ale děti jsou šťastné, což je pro mě to hlavní,“ uzavírá Zlata své vnitřní pochody. Jak probíhá příprava motorkářské svatby, bez čeho se nevěsta během svého dne neobejde, kdo začne plakat jako první a neuteče nevěsta nakonec?

„Přála jsem si být milovaná, chtěla jsem, aby moje děti vyrůstaly v milujícím prostředí. A jaká bude svatba? To je mi jedno. Podstatné je to, co jsem řekla,“ shrnuje rezolutně Zlata.  Jak to nakonec celé dopadne a jakou si motorkáři zvládnou vypravit veselku? Sledujte a inspirujte se!

Příběh plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat 5. prosince ve 21.35 na Primě. Průvodcem bude herečka, zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová, která během natáčení mnohokrát utřela slzu a své roli plačky tak dostála. Dívejte se a nenechte si ujít velké přípravy na Den D.

Sledujte další díl pořadu Den jak sen už 5. 12. 2022 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Den jak sen - 5. 12. 2022:

Den jak sen - 5. 12. 2022
Den jak sen - 5. 12. 2022
Den jak sen - 5. 12. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !