Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dubnové premiéry na TV Spektrum!

7. 04. 2010 | Televizní tipy

Mistři švindlu - v dubnu pravidelně každý den od 9:00 a 16:10 hodin / Spektrum TV! V poutavém dokumentárním seriálu s prvky reality show se můžete zblízka seznámit s triky a šikovnými způsoby, jakými lze obalamutit a převézt lidi a díky jejich nepozornosti či důvěřivosti je připravit o peníze.


Známá trojice profesionálních podvodníků Alex, Jess a Paul předvádí své nejodvážnější kousky! Neříkají si Mistři švindlu pro nic za nic! Naletět jim totiž může každý. Mezi jejich oběti už patří například pokladní v supermarketu, lidé u bankomatů, hoteloví hosté, hráči v kasinech, ale i samotní zaměstnanci kasín! 


On the Spot – Reportéři v akci: Bolívie
Od 3. dubna ve 22:00 hodin na SPEKTRU


mistri-svindluUž je to téměř rok, co byl v Bolívii zavražděn Eduardo Rózsa Flores a jeho společníci, ale dodnes nikdo neví, proč. Maďarského novináře od té doby bolívijský prezident Evo Morales nepřijal. Dva digitální reportéři televize Spektrum, Eszter Cseke a András S. Takács, se tedy vydali do Bolívie, kde chtějí přijít na to, co se vlastně toho osudného dne stalo. Proč nabízel v textové zprávě Rózsovi Floresovi zbraně tentýž policejní důstojník, který ho krátce na to dal usmrtit?


Proč se dvacetiletí mladíci dávali fotografovat v plné zbroji? Proč se jim nezdálo, že by mohli být v ohrožení? Proč nechali útočníci vůbec někoho naživu? Reportéři TV Spektrum navštívili jediného přeživšího maďarského účastníka všech těchto dramatických událostí, devětadvacetiletého učitele informatiky Előda Tóásóa, který je dnes v Bolívii považován za teroristu číslo jedna, a protože zatajili svůj maďarský původ, mohli se setkat i s prezidentem Evo Moralesem. Cesta z vězení San Pedro do prezidentského paláce... On The Spot – Reportéři v akci: Bolívie!


Zdroj: SPEKTRUM TV


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dubnové premiéry na TV Spektrum!:

Dubnové premiéry na TV Spektrum!
Dubnové premiéry na TV Spektrum!
Dubnové premiéry na TV Spektrum!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel nemám možnost tuto TV sledovat, třeba vysílá zajímavé věci, ale nemohu pochválit ani posoudit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles