Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojitá porce narozenin v ZOO

22. 05. 2024 | Televizní tipy
Michaela Tomešová a Tomáš Klus se během natáčení seriálu ZOO podělili o svůj narozeninový den a oslavu. Oba byli překvapení i dojatí zároveň. Popřát jim přišel také dětský pěvecký sbor – BoDo z Olomouce. Jedno oko nezůstalo suché.

Michaela Tomešová a Tomáš Klus se sice nenarodili ve stejný den, ale krásně se sešli na place, a tak se pro ně přichystalo narozeninové překvapení – dva dorty, kytice, a především hudební vystoupení dětského sboru BoDo z Olomouce. Jakmile děti přišly na plac, Tomáš Klus s nimi začal zpívat a Míša Tomešová se dojala tak, že jí začaly téct slzy. 

Dvojitá porce narozenin v ZOO„Já jsem myslela, že to je překvapení pro Tomáše, protože já mám narozeniny zítra. Ani mě to nenapadlo,“ neskrývala překvapení herečka, kterou čeká tajemná jízda. „Mám ráda narozeniny, překvapení a letos oslavím Kristova léta. Vždy si rezervujeme s manželem den a ten druhý ho překvapí. Nevím, co mě čeká a co Roman vymyslel, ale těším se. Jsem pro každou špatnost,“ usmívá se Tomešová. Z překvapení měl radost i Tomáš Klus, možná větší než děti, kterým svou přítomností splnil sen. 

„Měl jsem krásný narozeninový den, který mi připravila moje žena Tamara. Ráno mě odvezla na masáž. Pak jsem šel poprvé v životě na pedikúru, kdy jsem musel překonávat ostych. Od té doby ale, co se pedikérka Hanička dotkla mých nohou a začala dělat ty věci, tak jsem zjistil, že to budu chtít i dál. Potom jsme jeli na výborný oběd. Zajeli jsem ke kamarádce, kde jsme si spolu udělali šperk, vyrobili jsme si prstýnky. Bylo to zajímavý. A potom jsme jeli do sauny, ale když se otevřely dveře, byli tam všichni mí nejlepší přátelé. 

Myslím mužský kruh, bylo nás tam devět chlapů a bylo to fantastický,“ popisuje Klus, jak strávil svůj narozeninový den. Překvapení na natáčení tak bylo dalším hezkým dárkem. „Ráno jsem se probudil, šel sem a tady mi zpíval sbor dětí písničky – bylo to fantastický. Myslím, že děti taky byly rády, že mě vidí. Bylo to hezký, vzájemný a myslím, že by se věci měly právě tak dělat.“ A co Tomáš říká na přibývající věk? „To je mi jedno, nějak to neřeším. Spíš si vždycky říkám, že už jsem dospělý, a pak udělám něco a zjistím, že jsem pořád kluk,“ směje se.

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !