Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - 22.5. 2022

22. 05. 2022 | Televizní tipy
Pobyt na farmách se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Na některých farmách je dusno, že by se dalo krájet, a účastníci se těší na den, kdy se rozjedou domů – a jinde prosí, aby se čas zpomalil. Bude mít láska nakonec dost času, aby zaúřadovala? Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce je zpět. Další díl už 22. května ve 20.10 na Prima SHOW a následně 23. května ve 20.15 na Primě.

Rozhodování o tom, koho poslat domů, a koho na statku ještě nechat, je poměrně složité. Kdo špatně ponese souboj s jinými uchazeči o srdce farmáře, kdo rozehraje zákulisní hry a kdo si vyřazením ze hry vlastně oddychne? Dívejte se a sami zjistíte, jak složitá může být láska. Nebo i její hledání.

Farmář hledá ženu - 22.5. 2022U Josefa se bude vstávat brzo. Už v pět hodin ráno. Budou se nakládat býci na jatka. Ani jedna dáma se netváří nadšeně. Val podotkne: „Býci jeli na jatka, dívala jsem se na to se strachem. Býci jsou obrovsky velcí a nebylo to úplně bezpečné.“ Josef byl ale rád, že holky byly přítomny. „Byl jsem rád, že viděly, že to nejsou jen mazlíci, že si umí postavit hlavu a může to být nebezpečné.

Přemlouvat deset metráků, aby udělal, co chceš ty, chce grif a nemít strach.“ Veronika přiznává, že jí býků a jejich dalšího osudu bylo líto: „Přemýšlela jsem, že když jím maso, tohle k tomu zkrátka patří. Dívala jsem se na to optikou, že jinak to nejde.“ Val nechápe: „Nikdy jsem se nesetkala se situací, že moje oblíbené zvíře jede na jatka a bude z něj maso.“ Smrt není příjemná, to přizná i Josef: „Mám k nim vztah, ale bohužel musí uvolnit místo dalším. Novým – a doufám, že lepším.“ Veronika i Val se shodnou, že takový zážitek jen tak nezapomenou.

Což je tak jediné, v čem najdou společnou řeč. Val se po zážitku s býky půjde dospat. Verča využije nahrávku na smeč a den s Josefem si užije. Val je dotčená, že se jí Josef nevěnuje, Verča je podle ní falešná a raději stráví den bez jídla v posteli. S patřičnými komentáři. „Jsem žena a to, že se Josef věnuje Verče, se mi nelíbí. Navíc další ženy jsou pro mě nic. Jsem hrdá a měnit se nehodlám.“

František dnes začíná den sám. Potřebuje vstřebat Lucčino odmítnutí, takže se o zvířata postará sám. „Snažím se z toho dostat, ale docela mě to mrzí. Nečekal jsem, že to takhle dopadne. Ale s Luckou si ještě promluvím. Asi to nezachráním, ale budu vědět, na čem jsem.“ Zklamání prýští z každého jeho slova, špatně nese, co se stalo. Bude ale doufat, že sám nezůstane. „Pak by pro mě život přestal mít smysl. Něco buduji a chci to někomu předat.“

Přes den se na Františkově farmě pracuje a sestře je sympatická Štěpánka. František se Štěpě omluví za včerejší chování. „Strašně mě to mrzí.“ Štěpánka má jasno: „Žádná žena nechce slyšet, že je druhá, to se těžko poslouchá. Bylo to čerstvé a bolavé a ublížil mi.“ Jak jejich debata skončí? Povede k usmíření? Jedno je jisté, o věcech se má mluvit. A jít s čistým štítem dál.

U Andrey na statku se Mirkova špatná nálada nebezpečně šíří. Míša hlásí, že jde dělat snídani, Míra mu odsekne, že je hodný, že jej pozval. Jak se pánové v kuchyni snesou? Andrea jela pro pečivo, pánové by si věci mohli vyříkat, ale mlčí. Andree je zle, dá si rohlík a čaj. Bude někomu vůbec chutnat a snesou se v jedné místnosti? Andrea přiznává, že to nebude jen z jídla. „Řekla bych, že je mi zle z celé té situace tady. A je to nepříjemné.

Přitom Míry bylo pořád všude plno, a najednou tu chodí jak umučení.“ U Andrey to nakonec vzdá i slunce. A je jasné, že tahle parta společnou řeč nenajde. Míša jen konstatuje: „Míra pokračuje ve své náladě, to se nedá, nechápu to. To je taktika, netuším…“ Míra podotýká: „Atmosféra je skvělá. Všichni koukaj, choděj, nemluvěj. Myslím si, že Michal je falešný člověk. A je to typ člověka, který při první příležitosti bodne někomu kudlu do zad.“

U Zdeňka na farmě se chystá další zkouška. Kydat se bude prasečí chlév. Což určitě bude příjemnější, když jim do toho nebude kecat Katarína. Ta totiž v noci přišla o hlas. Jak potvrzuje Jana: „Je snad dobře, že o ten hlas přišla, tolik nekřičí a neúkoluje.“ Zdeněk je s výsledkem snah spokojený. Katarína pořád mluví se Zdeňkem o tom, kterou si vybere.

A dodává: „Pořád holky sleduju, jak se která chová, jak která má o něho zájem. Už vím – víc je do něho zakoukaná Nikča.“ Asi jí to nebude nic platné – protože na scénu vchází sexbomba Lenka se synem, kterého se Zdeňkem má. Jak Zdeňkova bývalka zamíchá kartami? A proč budou holky otrávené? Katarína se s Lenkou hned seznámí: „Je to zajímavé, ona je kočka, to je konkurence jak sviňa.“

Pavel se po odjezdu Elen a Ivany vrátil do rytmu vlka samotáře. A tvrdí: „Permanentně na ně teď myslím, a kdybych na ně myslel ještě víc, ani nevylezu na žebřík. Ne, kdybych na ně myslel, nic bych neudělal.“ A vysvětluje, že je na samotu zvyklý. Naopak se svěří, že ho rozhodilo, když doma návštěvu měl. „Ale než mít vedle sebe někoho, kdo by ti nerozuměl, to je lepší být sám.“ A má jasno. „Ta hospodyně, která tady jednou bude, to nebude žádná farmářka.

Nic takového. To bude hospodyně. A musí přijít na to, že se tu musí dělat pořád všechno proto, aby se to zachránilo. A já ani jednu z nich nebudu páčit, aby se vrátily… Dal jsem jim vše, co šlo, dokonce jsem jim zatopil.“

Snaha o nápravu bude, někde to možné je, jinde ne. Ale je jasné, kdo hraje, kdo myslí své snahy upřímně. Co se o farmářích i jejich uchazečích dozvíte? Kdo ví, že to nevyjde, kdo má koho za podrazáka a v kom jsou rozdmýchávané domnělé křivdy? Tentokrát to bude opravdu napínavé. Tak se dívejte!

Láska a jiskry emocí úřadují už 22. května ve 20.10 na Prima SHOW, následně pak 23. května večer na Primě. Dívejte se, držte palce a sledujte příběhy lidí, kteří se rozhodli seznámit za poněkud netradičních podmínek. Kdo uteče, a kdo se na farmě nakonec zamiluje?

Další díl show Farmář hledá ženu sledujte už 22. 5. 2022 ve 20.10 na Prima SHOW a následně 23. 5. 2022 ve 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !