Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Bobule v televizní premiéře

23. 10. 2009 | Televizní tipy
Televizní premiéru filmového hitu s názvem Bobule, který nás zavede na moravské vinice, odvysílá televize Nova v sobotu 24. října 2009 ve 20 hodin. Na vzniku filmu se TV Nova jako koproducent podílela stejně jako na jeho pokračování s titulem 2Bobule. Ten vstoupí ve čtvrtek 22. října 2009 do kin.

 

Českou komedii Bobule… nevinně o víně uvidí televizní diváci poprvé již v sobotu 24. října 2009 ve 20 hodin na obrazovce televize Nova, která je koproducentem snímku. Příběh sympatického inteligentního podvodníčka byl inspirován příběhem mystifikátora a podvodníka Lukáše Kohouta, jakéhosi moderního barona Prášila, který jako falešný asistent ministra zahraničí Jana Kavana cestoval na zfalšované objednávky, vystavené jménem sněmovny, letadlem po celém světě.

Honza (Kryštof Hádek) má kámoše Jirku (Lukáš Langmajer), který moc rozumu nepobral, ale umí geniálně oblbnout ženské. Toho využívají i při podvodech s byty, auty a všude, kde vycítí příležitost. Honza se náhodou dozví, že jeho moravský děda (Lubomír Lipský) umírá a doktoři mu dávají rok života, a tak mu zařídí dovolenou jeho snů. Díky tomu najde sám, co hledal a po čem toužil. Příběh je potvrzením moudra, že když už se moc v životě plácáš, je nejlepší vrátit se ke kořenům. Dále hrají Tereza Voříšková, Václav Postránecký, Miroslav Táborský, Tomáš Matonoha, Lucie Benešová a další. Režie Tomáš Bařina.


V těchto dnech přichází do kin i pokračování příběhu o víně s názvem 2Bobule, který TV Nova rovněž koprodukovala. Slavnostní premiéra se uskuteční dnes večer v pražském Palace Cinemas Slovanský dům.


Zdroj: NOVA


Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
oba díly jsou super,stojí za to je vidět
Obrázek uživatelky
profil
První díl se mi moc líbil, tak se těším, až skouknu druhýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
skvělý oba díly
Obrázek uživatelky
profil
Tak to zkusíme
Obrázek uživatelky
profil
jednička byla docela dobrá tak snad i ta dvojka bude ok
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles