Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těšte se na film Medvídek

6. 03. 2009 | Televizní tipy

Televize Nova uvede v sobotu 7. března ve 20 hodin hořkou komedii režiséra Jana Hřebejka Medvídek, na jejíž vzniku se TV Nova podílela. Příběh tří kamarádů, jejichž tajemství zásadně ovlivní jejich přátelství i manželství, měl premiéru v září 2007.

Děj snímku Medvídek, zasazený do současné Prahy, vypráví o osudech tří kamarádů, kteří se znají už od školních let. Mají k sobě velmi blízko, vzájemně se se svými rodinami navštěvují a jejich vztahy se zdají být idylické. Málokdo z jejich okolí, včetně jejich žen, však tuší, že všichni z nich mají tajemství, která zásadně ovlivní jejich další směřování. Co se stane, když přetvářky, tajnosti a lži vyjdou na povrch? Vydrží jejich přátelství a manželství? A existuje také kamarádství i mezi ženami?

Atraktivitu snímku podtrhují nejen jména naší nejúspěšnější filmařské trojice posledních let – režiséra Jana Hřebejka, scenáristy Petra Jarchovského a producenta Ondřeje Trojana, ale i prvotřídní herecké obsazení. Těšit se můžeme na Ivana Trojana, Jiřího Macháčka, Romana Luknára, Aňu Geislerovou, Táňu Vilhelmovou a Natašu Burger. Skvělé vedlejší role vytvořili Klára Issová, Zuzana Fialová, Jiří Menzel a Věra Křesadlová.

Natočení tragikomedie Medvídek, sázející především na skvěle napsané postavy a jejich dialogy, podpořila TV Nova jako hlavní partner filmu.


Medvídek, sobota 7. března 2009 ve 20 hodin na TV Nova

 

Čtěte také: Úspěšná tragikomedie Medvídek vychází na DVD



ZDROJ: TV Nova

DanielkaZ
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Těšte se na film Medvídek:

Těšte se na film Medvídek
Těšte se na film Medvídek
Těšte se na film Medvídek
Těšte se na film Medvídek
Těšte se na film Medvídek
Těšte se na film Medvídek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
teda nezaujalSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zatím jsem ten film neviděla. V sobotu se na něj ráda podívám. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles