Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu 17. 5. 2023

17. 05. 2023 | Televizní tipy
Za chvíli je tu další díl skvělého cestovatelského deníku Fotr na tripu. A kde se budeme toulat, jako členové posádky, tentokrát? Se svou posádkou Pepa Vrtal tentokrát cestuje po Středomořských ostrovech. A v tomto díle se pokusíme v Pireu nalodit na trajekt.

Pepa rozebere, jak to je s přípravou na nalodění, proč neexistuje jednotná norma pro nalodění, takže dojde trochu na rozčilování. Ale nakonec to dobře dopadne a Pepa se i s holčičkami dostane, kam potřebuje – tedy na Krétu. Cestou si ale prohlédneme i pokoj bez okna, budeme smlouvat o to, kdy se půjde spát. Cesta na Krétu trvá trajektem 9 hodin.

Fotr na tripu 17. 5. 2023Kde začít s prohlídkou Kréty? V Labyrinthu. Mínojská civilizace, která jej postavila byla poměrně vyspělá, je ale dobré vědět, že jde o dostavěné archeologické nálezy. Archeolog, který místo objevil se totiž rozhodl kultivovat trosky po svém.

Pověst o Minotaurovi je poměrně lechtivá, tak raději svým dětem přikryjte uši.Na Krétě si užijeme sněhu, volně pobíhajících ovcí, potkáme cyklisty, vyjedeme k jeskyni Psychro, kde se narodil Zeus. Ta se nachází nad náhorní plošinou Lhassiti. Kréta je plná překvapení, dívejte se, inspirujte se pro letní výlety.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu 17. 5. 2023:

Fotr na tripu 17. 5. 2023
Fotr na tripu 17. 5. 2023
Fotr na tripu 17. 5. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky se občas dívám, ale děvčata jsou už určitě školačky, jakpak to mají se školou, po cestě se asi těžko učí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles