MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 7.11. 2013

7. 11. 2013 | Televizní tipy
26. díl seriálu Křižovatky života s datem 7.11. 2013 pojednává o tom, jak to může také dopadnout, když sexy blondýna rozvrátí vztahy v sousedství. O tom, že jeden den je dobře, a člověk by si toho měl vážit, protože druhý den může být úplně jinak, se přesvědčí dvaatřicetiletá Anna Benešová z pražské Podbaby. Má se svým o tři roky starším manželem dvanáctiletou dceru Elišku a jejich manželství nic zásadního nenarušuje. Anna je v domácnosti, je někdy možná příliš emotivní až hysterická, ale je to dobrá duše.

Manžel Richard ve 26. dílu seriálu Křižovatky života s datem 7.11. 2013 podniká a jeho hrdost je někdy zbytečným bodem sváru, nicméně nikdy nešlo o podstatné věci, které by manželství ohrozily. Ovšem jen do chvíle, než Richard začne nápadně často trávit večery v baru, kde se tančí salsa, a zjevně se víc než dobře baví s pětadvacetiletou tanečnicí, sexy blondýnou Leonou Maršálkovou...

Křižovatky života 7.11. 2013Anna ve 26. dílu seriálu Křižovatky života s datem 7.11. 2013 propadne naléhání, výčitkám, pochybnostem. Snaží se sice nejdříve po dobrém, ale nakonec to nepomůže – a ona nabude přesvědčení, že ji manžel podvádí. Neváhá proto Leoně udělat problémy na sociálce, uvěří tomu, co se o Leoně říká, že už rozvrátila několik vztahů. V těchto intrikách jí zdatně pomáhá její kamarádka, s jejímž manželem měla údajně Leona také milenecký poměr.

Richard se ve 26. dílu seriálu Křižovatky života s datem 7.11. 2013 nakonec v baru seznámí s Leoniným přítelem, uvědomí si zbytečnost celé situace a unaven hádkami a všemi dalšími problémy přichází domů za svou ženou, aby se omluvil a vztah zase urovnal. Přijme Anna Richarda zpátky?

ČR 2013. Režie: Róbert Šveda

Sledujte 26. díl pořadu Křižovatky života ve čtvrtek 7.11. 2013 od 21:45 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Křižovatky života 7.11. 2013:

Křižovatky života 7.11. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !