Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024

24. 03. 2024 | Televizní tipy
Hezké bydlení není o luxusu, ale o inspiraci a nápadech. A zručný kutil Pepa Libický má nápadů doslova celý pořad. Podělí se s námi o nejnovější trendy v materiálech i technologiích, představí nevšední realizace, zrenovuje nábytek na exkluzivní kousky a zprostředkuje návštěvu inspirativních domovů i rady bytových architektů.

Pepa bude tentokrát dokončovat izolaci v tiny house. V místě u rozvodů by vyřezávání PIR desek bylo velmi komplikované, a navíc by stejně vznikly tepelné mosty. Volba tak padla na stříkanou izolaci. Tiny house je tak třeba řádně zamaskovat, izolace se pak jednoduše stříká do potřebných prostorů. 

Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024Hladítkem se stlačuje expanze pěny, aby se z materiálu dostal pryč vzduch a celý tiny house byl zaizolovaný ve stejné hustotě. Na nově zaizolované části nalepí Pepa parotěsnou fólii a spoje přelepí hliníkovou páskou. 

U schodiště do patra Pepa zavede kabely a připraví a zapojí jejich osvětlení. Coby Minutový manžel poradí, jak nabrousit čepele pracovních nástrojů a nářadí. V reuse dílně se zúčastní workshopu linorytu a v rubrice Tak se staví dnes odstartuje seriál výstavby rodinného domu za pomoci firmy od základu.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 24. 3. 2024 ve 12:50 na Primě



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024:

Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024
Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024
Libovky Pepy Libického - 24. 3. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !