Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023

26. 03. 2023 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké vybrat materiály a technologie, přináší také rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý. Letos nově nabízí rubriku Lekce pro syna, ve které naučí mladé kutily základy užitečné do života.

Pamatujete na pokládku velkoformátové dlažby u pergoly? Čas grilování už je za rohem, a tak se Pepa pustí do stavby plůtku, který oddělí relaxační část od zbytku zahrady. Dřevěné hranoly naformátuje, jejich konce stylově seřízne a celé je natře lazurou 3v1.

Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023Založí spodní řadu sloupků, pěnou k nim přilepí i řadu vrchní a nezapomene na druhou vrstvu nátěru. Demontuje staré zábradlí kolem pergoly a do sloupků zasune natřené rámy.

V Minutovém manželovi předvede dva druhy vrtání – do betonu a do duté cihly. Poradí, jakou vybrat vrtačku i vrták, aby to šlo jako po másle, třeba i do železobetonu.  

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 26. 3. 2023 ve 12:40 na Primě



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023:

Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023
Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023
Libovky Pepy Libického - 26. 3. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !