Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 38. díl - 24.8. 2016

24. 08. 2016 | Televizní tipy
38. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Konec sněhové královny“ a sledovat jej můžete 24.8. 2016. Zuzanka se klukům vymluví, že potřebuje volno. Burák to neřeší, ale Mikeovi se to nelíbí. Do toho se objeví Macátko a ptá se, kde je Zuzanka. Má na ní divné narážky a že na ní počká v Gandu.. Mikeovi je to divné a dojde si za Macátkem pro vysvětlení. Ale nedočká se ho. Večer se kvůli Zuzance pohádá s Burákem.

Když se v noci Zuzanka vrátí, omotá si Buráka kolem prstu. Mike jí ale varuje, že o žádný problém nestojí.  Když Burák přistihne Zuzanku, že dealuje drogy, nekompromisně a velmi rychle jí vyhodí. Je z toho sice špatný, ale když se opět objeví Macátko a řekni jim, co je Zuzanka zač, uvědomí si, do jakého průšvihu je mohla dostat.

Ohnivý kuře - 38. díl - 24.8. 2016V Hospodě U Slepiček je ve 38. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 24.8. 2016 po úspěšné akci. Manka chce tržbu odnést do banky, ale Jarda jí zarazí, ať peníze nechá doma, že mají přijet dodavatelé. Béda mlsně na balík peněz kouká. V noci pak peníze ukradne a udělá nepořádek, aby to vypadalo na loupež.

Ale překvapí ho Mašlíková, tak jí praští a pak sám sebe zraní.  Hraje hru, že byli oba přepadeni. Při vyšetřování dokonce označí Ferdu jako možného pachatele. Při výslechu se naštěstí ukáže, že má Ferda alibi. Vyhráno ale bohužel nemá Béda. Jen kouká, jak Jarda vyhazuje pytel s odpadky – ale bohužel i s ukradenými penězi.   

Trébl Renátě ve 38. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 24.8. 2016 oznamuje, že když měli smůlu s Kubíkovimi, mohl by obnovit jednání s tou nadnárodní společností. Renáta chce po Juniorovi, aby zkontaktoval Sabinu a zjistil, zda nehrozí Kubíkových návrat. Když zjistí, že ne, tak k velkému překvapení všech Renáta souhlasí, aby se hotel spojil s velkým hotelovým řetězcem.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 38. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 24.8. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles