Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 66. díl - Slzy

14. 12. 2017 | Televizní tipy
66. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Slzy“ a sledovat jej můžete 14.12. 2017. Johana se dozvídá, co Jiří provedl Tréblovým a je v šoku. Jde si s Jiřím promluvit, ale ten o ničem nechce slyšet. Johana si pozve na pomoc známého psychologa. Ten jí poradí, aby Jiřímu pomocí jídla simulovala pocity z dětství, kdy ji Jiří na slovo poslouchal.

Už to vypadá, že metoda zabrala, když se objeví Jarka a řekne Jiřímu od plic, co si myslí. Jiří jí dá okamžitou výpověď. Vláďa se jí zastane a dopadne stejně. Jak se zachová Johana? A jak Jiří k Johaně?

Ohnivý kuře II. - 66. díl - SlzyZástup lidí, kteří by si rádi půjčili od Slepičků peníze, sílí. Za Malvínou i Mankou přišly s žádosti o půjčku jejich nejlepší kamarádky z dětství. S nabídkou investice přijde i Baťka. Jarda se to rozhodne řešit radikálně. Vyvěsí v hospodě plakát, na kterém oznamuje, že peníze investovali a že nikomu nic nepůjčí. Bude to mít kýžený efekt? Nebo to vyvolá něco úplně jiného?

Karolíně opět přijedou rodiče. Když to zjistí Burák, vymluví se na obchodní jednání a prchne z města. Nechce zase poslouchat řeči o svatbě a vypít litr slivovice. Bendovi přijdou za Karolínou do bistra a tam se jich ujme Luky. Bendovi a Luky si padnou do noty. Karolína je z toho mile překvapená, ale také trochu zmatená. Bendová v tom má jasno. Ke Karolíně se víc hodí Luky než Burák.

Hobzová zkouší balit Robiho a Vopršálková si toho všimne. Varuje Marylin, ale ta to považuje za nesmysl. Když potom ale Hobzovou pozoruje, dojde jí, že Voršálková měla pravdu. Nejdříve zkouší s Hobzovou promluvit, ale to nezabere. Marylin musí vymyslet jiný způsob, jak dát Hobzové za vyučenou.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2017. Režie: L. Buchar. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, I. Janžurová, A. Stanková, J. Hána, V. Kopta, M. Preissová a další.

Sledujte 66. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 14.12. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !