Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 91. díl - Odvážné experimenty

3. 04. 2018 | Televizní tipy
91. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Odvážné experimenty“ a sledovat jej můžete 3.4. 2018. Macátko vymyslel pro své recepty speciální odměřovací metodu. Všechny ingredience má na gram spočítané. Tím vznikla naděje pro Buráka. Nemusí jídlo ochutnávat, protože podle přesného návodu není co zkazit. Jídlo bude chuťově vyvážené. Je tohle opravdu to pravé řešení, nebo se objeví nějaký další zádrhel? Napadne Buráka ještě nějaký zlepšovák, aby se v kuchyni necítil jako páté kolo u vozu?

Jarda je s novou servírkou moc spokojený. Má příjemné vystupování a neplete objednávky. Jenže se ukáže, že by o ni mohl rychle přijít. Táňa totiž nemá momentálně kde bydlet. Domluvený privát obsadil někdo jiný a nedaří se jí narychlo sehnat něco jiného. U Kohouta je volný pokoj, jenže Kohoutovi se Táňa nezdá a nechce jí tam. Jarda si myslí, že Kohout má strach, že by se s ní vyspal a ona by pak chtěla něco víc.  Vsadí se s Kohoutem o to, že Táňu do postele nedostane, i když u něj bude bydlet. Takové sázce nemůže Kohout odolat.

Ohnivý kuře II. - 91. díl - Odvážné experimentySvěcený není v kuchyni v Grandu šťastný, objednávek je moc a nestíhají. On chtěl klidný podzim života se svojí milovanou ženou a teď je všechno vzhůru nohama. Chce zpátky svojí Svatavu i svůj klid. Jenže láska je pryč a jediné co po něj jeho žena chce, je aby podepsal žádost o rozvod. Svěcený pod nátlakem podepíše a zmizí, nikdo neví kam a proč. Snad si něco neudělá?   

Právě vyšla nová módní bible, ve které by měla mít svůj medailonek i Marylin. Jenže podrazák stylista určitě zařídil, aby ho tam nakonec nedaly. Tak si to tedy alespoň myslí Marylin a odmítá si knihu koupit. Vopršálková si jí ale koupí a chce po Marylin podpis. Přiženou se i drbny. Je tam o Marylin celý článek! Jak je to možné? Že by stylista dostal rozum, nebo pomohl Robi?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 91. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 3.4. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !