Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 83. díl - Nová řešení

6. 03. 2018 | Televizní tipy
83. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Nová řešení“ a sledovat jej můžete 6.3. 2018. Radek napsal nový program na řízení hotelu. Nikdo ale není nadšený, že by se měl učit něco nového. Do programu se navíc nenačetla všechna data a to způsobuje chaos úplně všude. V kuchyni, na recepci i u dodavatelů. Svěcený je samozřejmě vzteky bez sebe. Radek se snaží, ale tudy asi cesta nepovede.

Jonáš Jardovi sežene chlapíka, který by ho mohl zbavit nezdaněného lihu. Jarda souhlasí a dá chlapíkovi zálohu. Vypadá to, že vše proběhne v klidu. Vše nechtěně zmaří zástupce obchodního řetězce, který popožene celníky, aby Jardovi schválili kolky. Než stačí chlapík cokoli udělat, lihovar se hemží celníky. Večer má Jarda návštěvu. Přijdou celníci, ale i policie.

Ohnivý kuře II. - 83. díl - Nová řešeníKarolína se odstěhovala k Lukymu a Buráka s Verunou čeká první romantický večer se vším, co k tomu patří. Je těžké říci, kdo z těch dvou je z toho nervóznější. Mike jim to navíc svými narážkami a nejapnými vtipy, rozhodně neulehčuje. Jak dopadne jejich první sex? A budou to chtít i podruhé?

Leoš už je zoufalý. Společná domácnost s Aloisem ho přivádí k šílenství. Konečně si dupne a přes Renátu sežene Aloisovi místo v pečovatelském domě. Janáková se Soňou jsou na Leoše naštvané, ale Aloisovi se kupodivu v pečovateláku líbí. A Leoš se Soňou jsou po dlouhé době doma sami.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. DOlanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 83. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 6.3. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle