Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 46: Bombarďák, napjaté vztahy v rodině, honička s pistolí a mnohem víc

15. 11. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.


Nejlepší případy tohoto týdne:


Bombarďák

Na policii volá obsluha restaurace, že u nich byl proveden pokus o teroristický útok. Obsluha se zalekla, z restaurace utekla, zavolala na linku 158 a čeká za rohem. Hlídka po příjezdu vyslechne obsluhu, která uvede, že v restauraci byl host, který byl údajně nespokojen s jídlem, které však celé snědl, dal si několik piv, ale odmítal zaplatit. Když došlo mezi ním a obsluhou podniku ke konfliktu, začal vyhrožovat bombou, kterou měl u sebe, že to tam celé odpálí. Obsluha se zalekla a utekla. Policisté jdou prověřit restauraci, ale pachatel se tam již nenachází. Batoh s údajnou výbušninou na místě však je. Na místo je přivolán psovod. Pes ale nezjišťuje žádnou výbušninu. Jde jen o maketu. O pár bloků dál vypátrá hlídka i pachatele.

Policie v akci 46: Bombarďák, napjaté vztahy v rodině, honička s pistolí a mnohem vícTen je evidentně psychicky nemocný. Léčí se na psychiatrii, je tedy odvezen na kliniku. Ke konci příběhu hlídku kontaktuje operační, že se v restauraci ztratila kasírka a zda muž u sebe nemá větší obnos peněz nebo kasírku. Pachatel ale kasírku u sebe nemá. Do hospody přijíždí další hlídka. Obsluha se snaží vzpomenout, jak se to celé odehrálo. Vzpomenou si na jednoho divného muže, který jim neplatil, ale nechal peníze na stole. Hlídka při pěší pochůzce potká muže odpovídajícího popisu. V jeho peněžence se nachází hodně peněz. Muž tvrdí, že peníze jsou jeho. Do toho volá obsluha, že kasírku v podniku našli. Takže případ končí happy endem.

Bratr a sestra

Na linku 158 oznamuje paní Lucie Martincová, že se nachází před domem svých rodičů v Praze, kde je i její bratr, který byl včerejšího dne vykázán z obydlí. Její bratr odmítá z bytu odejít a chová se agresivně. Policisté dorazí před dům, kde na ně čeká oznamovatelka. Řekne jim, že včera byl řešen případ, kdy se zjistilo, že její bratr napadl své rodiče a vyhrožoval jim, pokud na něj nepřepíšou byt. Byla se svými rodiči vypovídat na služebně. Bratr byl vykázán z obydlí na délku deseti dnů. Teď se vrátil z flámu domů, je opilý a agresivní. Policisté jdou s ženou do patra, kde se nachází byt její rodičů. Před bytem tluče na dveře zmiňovaný muž. Policisté mu oznámí, že byl den předtím vykázán, ať tedy okamžitě odejde.

Muž je ale přes odpor policistů agresivní a dál tluče na dveře a policistů si nevšímá. Je zjevně opilý. Za dveřmi ho prosí jeho matka, ať odejde pryč. On ji verbálně napadá. Policisté mu oznámí, že pokud neodejde, budou ho muset zadržet za neuposlechnutí a spáchání přestupku. Muž tedy svolí k odchodu, chce ale své věci. Sestra jde do bytu a přinese mu tašku s oblečením. Muž prohodí pár sprostých nadávek a spoutaný odchází pryč. Policisté i sestra jdou za ním. Sestra policistům děkuje za včasný příjezd.

Na televizních obrazovkách se 15. 11. 2021 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !