Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 45: Exekuce v akci, tajní milenci a mnohem víc

8. 11. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Tajní milenci

Na linku 158 volá Vlasta Novotná z chatové osady, že sousední chata byla vykradena. Viděla cizího muže, jak vychází z chaty. Na místo je vyslána policejní autohlídka. Vlasta říká, že už volala majiteli chaty, který každou chvíli přijede. Policisté spolu s Vlastou jdou k sousední chatě, dveře jsou otevřené – ale je překvapivé, že zámek není poničený, jako by někdo odemkl klíčem. Vstupují do chaty a zvědavá Vlasta za nimi. Majitel chaty Ivan Houška právě přijíždí. Zaparkuje a žene se dovnitř. Vítá se s policisty a s Vlastou. Policisté říkají, že nikde nejsou stopy po krádeži a dveře nebyly vypáčené. Požádají Ivana, aby zkontroloval, co všechno zde chybí. Ivan říká, že přijede i jeho manželka, už je na cestě.

Policie v akci 45:Exekuce v akci, tajní milenci a mnohem vícPo chvilce Kristýna přijíždí a hned ve dveřích se ptá, co všechno se ztratilo. Je překvapená, když se dozví, že vůbec nic. Jsou tu naopak navíc luxusní hodinky. Vlasta jí popisuje muže, kterého dnes zahlédla. Kristýna říká, že asi tuší, kdo to je. Najednou se otevřou dveře chatky a do nich vstupuje údajný zloděj, Pavel Drábek. Policisté ho legitimují. Kristýna se s ním vítá a snaží se všem vysvětlit, k jakému omylu došlo. Kamarádka ji poprosila, jestli by jí prázdnou chatu přes zimu půjčila k milostným schůzkám. Ivanovi je ale situace nepříjemná. Pavel mu tedy vrací klíče, omlouvá se za nedorozumění, které způsobil, loučí se a odchází. A protože tu není co řešit, policisté se také loučí a odcházejí.

Odtahovka

Na linku 158 oznamuje pan Lubomír Král, že právě došlo k odcizení jeho motorového vozidla, kdy za odcizeným vozidlem jede v Praze. K prověření daného oznámení je vyslána autohlídka policie. Policisté již dojíždějí na uvedené místo a vidí, jak je zde zastaveno vozidlo odtahové služby, které je zepředu blokováno osobním vozidlem. Na místě pobíhá mladý sebevědomý muž a u sebe má svou mladou přítelkyni. Muž zde křičí na dva muže. Pobíhající muž zde i začíná křičet na policisty s tím, že jedou moc dlouho, přičemž si je platí z daní, a on musí dělat jejich práci. Policisté se muže ptají, co se tedy stalo.

Muž křičí, že již vše oznámil na linku 158, tedy ať policisté konají svou práci. Muž sděluje, že najednou uviděl, jak „tihle sráči“ odvážejí jeho luxusní auto, a tedy jej kradou. Muži sdělují, že již volali svému zaměstnavateli, který zde bude za chvíli a vše vyřeší. Policisté trochu nechápou, ale muži z odtahovky si trvají na svém.

Ono vozidlo prý neukradli, jen dělají svou práci. Na místo přijíždí další osobní vozidlo a v něm jsou dva muži. Jeden z mužů z vozidla se ihned legitimuje – prokazuje se jako soudní exekutor. Tedy vozidlo je exekučně zabaveno. Samotný exekutor kontaktuje oznamovatele s tím, že byl v celé věci řádně obeslán, a tedy jeho jednání je pouze účelové. Exekutor na místě zabavuje oznamovatelovo vozidlo a oznamovatel již na místě kapituluje, když vidí, že ostatní zde přítomní jsou v „přesile“ a na místě jsou i policisté. Oznamovatel se na místě uklidnil. Na místě již není potřebná policie a odjíždí. Spor ale graduje.

Na televizních obrazovkách se 8. 11. 2021 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !