Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 7: Výtržníci na bruslích, falešný policista, opilec v ohrožení

10. 02. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Výtržníci na bruslích

Dispečer linky 158 přijímá volání od provozovatele sportovního areálu. Ten jej do telefonu informuje, že má na hřišti problémy s mladými výtržníky, kteří si sice řádně půjčili brusle, ale během bruslení vyndali placatky tvrdého alkoholu a opíjí se a dělají nepořádek a jsou již i agresivní a nechtějí  odejít. Uvádí, že nijak nereagují na jeho výzvy. Oznamovatel David Prchal žádá o příjezd policie. Dispečer okamžitě předává hlášení nejbližší autohlídce policie.

Policie v akci 7: Výtržníci na bruslích, falešný policista, opilec v ohrožení Policisté vyjíždí na místo. Zaparkují kousek od sportoviště a již když přicházejí, si okamžitě všimnou dvou mladíků, kteří již vratkými pohyby jezdí na bruslích a pokřikují, v ruce přitom drží placatku a vyhrávají z mobilů písničky. Oba dva jsou sportovně oblečení a je vidět, že už alkoholu zkonzumovali dost. Policisté přicházejí k Davidu Prchalovi a ten jim vše ještě jednou popisuje, stejně jako to před tím dispečerovi. Oba kluci jsou již notně opilí, očividně jim alkohol neudělal dobře a přehnali to s ním. Policisté oba mladíky legitimují a zjišťují, že jsou již starší osmnácti let.

Falešný dopravní policista

Na tísňovou linku policie volá muž, že byl na silnici právě okraden falešným policistou. Když policisté přijedou, čeká je rozzuřený muž v autě, říká, že ho zastavil muž ve žluté vestě s policejním znakem. Muž s vestou říkal, že je od dopravní policie a zastavil ho kvůli rychlosti. Oznamovatel tvrdí, že pospíchal a neměl čas prověřovat, jestli je to policista skutečný, protože má doma těhotnou manželku, a tak chtěl co nejdřív zaplatit pokutu a odjet. Policista si řekl o pět set, oznamovatel mu dal tisícovku. Policista mu řekl, že si dojde do auta, které je za rohem rozměnit, a že tam má i bloček na pokuty. Už se ale nevrátil. Oznamovatel ví, že je hlupák, že neviděl odznak ani policejní auto, takže je to hlavně jeho chyba, navíc mu dochází, že jako policista vlastně ani nevypadal. Operační navádí hlídku tam, kde by se měl falešný policista nyní vyskytovat. Po chvíli skutečně narazí u silnice na muže ve žluté vestě, který řeší přestupek s řidičkou. Té tvrdí, že nezastavila na stopce. Ani Deltě 112 se jednání „kolegy“ nezdá. Po chvíli se jim pachatel přizná.

Opilec vs. Motorovka

Na linku 158 volá zoufalá žena, že se její syn zamkl v pokoji, nereaguje na žádosti o otevření a ona se bojí, že se mu něco stalo. Vrátil se v noci z maturitního plesu, ačkoliv ještě není plnoletý, něco popil a ona neví, co má dělat. Dveře vyrazit nejdou a tak podpraporčík Reif bere na žádost ženy v garáži motorovou pilu a do pokoje vnikne násilím. Mladíka najdou spícího v posteli se sluchátky na uších, takže neslyšel nic. Mladík je notně opilý a matka se velmi stydí a policistům se omlouvá, že je volala ke spícímu dítěti.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 10. února na Primě. Každý všední den v 16.50.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !