Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Rozdováděný oznamovatel, falešní policisté, pátrání po pachateli napadení, vyklepaný krasavec…

4. 04. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy?

Převlečeni za policisty

Hlídka projíždí kolem policistů, kteří ale u sebe nemají zaparkované služební auto. Pán, kterého lustrují, na ně mává. Takže hlídka zastaví a zjišťuje situaci. Hlídka, která již na místě byla, tvrdí, že u muže, který na přijíždějící hlídku mával, zjistila pozitivní test na drogy.

Policie v akci: Rozdováděný oznamovatel, falešní policisté, pátrání po pachateli napadení, vyklepaný krasavec…Ten to ale kategoricky odmítá. Po chvíli přivolaná hlídka odstupuje stranou a potvrzuje si, že policisté, kteří na místě komunikovali s mužem jako první, nejsou praví policisté. Nemají hodnosti ani další profesní náležitosti.

Je třeba taktně je sebrat a odvézt na služebnu. Nakonec se Kamila Lůbalová s partnerem dohodnou, že přizvou na místo další hlídku. Poté, co muže usadí do jeho auta, rozhodnou se zkontrolovat jejich služební průkazy. A ty nemají.

Ani nevědí, jak se jmenuje vedoucí na okresku Prahy 4, kde oba muži tvrdí, že slouží. Falešní policisté se dají na útěk, když situace graduje, daleko ale neutečou a jsou zatčeni. Jsou jim nasazena pouta a je provedena kontrola, zda u sebe nemají zbraně.

Pravá hlídka zjišťuje, kde sebrali uniformy, pouta a další… Přesto zatčení falešní policisté nespolupracují a jsou drzí. Praví policisté nakonec vysloví pochvalu muži, který je mávnutím přivolal. Starší pán najde i doklady, které falešní policisté na útěku ztratili. Oba tvrdí, že si na falešné policisty hrají z finančních důvodů.

Podvodníci budou eskortováni na policejní služebnu, kde s nimi bude sepsán protokol a vzneseno obvinění. Pravý policista doporučuje vždy si prohlédnout muže zákona, kteří jdou „na pomoc“. Měli by mít vždy povinné policejní markanty. A pokud se někomu něco nezdá, měl by se obrátit na linku 158.

Další premiérové díly Policie v akci můžete sledovat 4. dubna

v 16.50 na Primě!!






Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !