Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci na Primě: Nezdárný synek, pán světa a zničené vlasy

30. 09. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci.


Sledujte od 30. září na TV Prima. Každý všední den v 16.50. V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.

Nejzajímavější případy Policie v akci tohoto týdne:

Potrestaný nezdárný synekNa dispečink volají rodiče Štěpána Hona, že nezvládají výchovu svého syna a ten jim utekl do Prahy. Rodičům se podařilo zjistit, že se zdržuje v hotelu na Praze 3. Recepční jim opravdu potvrzuje, že se mladík v hotelu nachází a za ubytování zaplatil kartou svého otce. Sdělil, že o víkendu bude v hotelu sám a v pondělí přijedou rodiče. Mladík se s policisty nehodlá bavit, je velmi arogantní. Navíc před policisty volá matce a je na ni vulgární. V pokoji s ním je ještě šestnáctiletá dívka, které mladík tvrdil, že je mu osmnáct. Mladíka odvážejí na služebnu, kde si ho vyzvednou rodiče.

Pán světa

Na tísňovou linku volá mladá žena, že jí přítel napadá. Když hlídka přijíždí na místo, nemohou se do domu dostat. Naštěstí ale přichází paní, která má od domu klíče a hlídku pouští dovnitř. Ukáže se, že je to matka domnělého útočníka. Té se celá situace velmi dotkne a za svého syna se stydí. Ten opravdu svou družku, která je navíc těhotná, uhodil ve chvíli, kdy po něm chtěla peníze na nákup. Mladík nemá pocit, že by se něco stalo, situaci neřeší. Je nezaměstnaný, nehodlá dělat podřadnou práci a tak tráví čas doma a hraje PC hry. Končí to tak, že svou matku i těhotnou družku vyhazuje z bytu. Vzhledem k tomu, že mladá žena na něj nechce podat trestní oznámení, hlídka mladíka jen poučí a odjíždí. Matka násilníka se rozhodla, že si těhotnou dívku vezme k sobě do té doby, než porodí.

Zničené vlasy

Na linku 158 volá žena, aby policisté okamžitě přijeli do kadeřnictví, kde se nachází, že zde došlo k trestnému činu krádeže. Dispečink posílá na místo autohlídku, aby prošetřila celou věc. Když policisté dorazí na místo, kadeřnice jim líčí, že u nich byla žena, která si objednala střih a barvení vlasů, ale údajně nebyla s výsledkem spokojena a tak odcizila vlasovou kosmetiku za skoro 3 tisíce korun. Hlídka na nedaleké zastávce MHD pozná ženu s výrazně červeně obarvenou hlavou. Okamžitě jim začne vysvětlovat svou verzi toho, co se stalo: že má zničený život, neboť jí kadeřnice udělala na hlavě naprosté peklo a ona teď nemůže ani vyjít na ulici, natož mezi lidi, nebo do práce. Klientka uvádí na pravou míru, že chtěla měděnou barvu, ne červenou. Kadeřnice se i nadále brání, že zákaznici nejprve ukázala paletu barev, ze které si žena vybrala měděnou barvu, ale chtěla, aby to bylo výraznější a víc „funky“. Kadeřnice jí nabízí, že barvu opraví vhodným přelivem, ale to žena odmítá. Hlídka ale žena na místě udělí pokutu za 4.000,- korun za to, že v provozovně kradla. Z toho je žena opravdu překvapena a možná i lituje, že se nedokázala na místě dohodnout jinak.

Sledujte od 30.9. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50. V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.



Zdroj, foto: Prima



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !