Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima Partička premiérově na COOLu od 30. 8. 2021

30. 08. 2021 | Televizní tipy
Zábavná improvizační show Partička je stálicí televizního éteru. Na podzim se opět rozjede se zbrusu novými díly oblíbená a osvědčená Prima Partička. Nově budou patřit premiérové večery Prima COOL. Další novinkou je, že Jakub Kohák, který se účastní hlavně divadelní verze, se bude více zapojovat do televizních premiér.

V tradičním složení vás bude bavit Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela/Jakub Kohák, Michal Novotný, Daniel Dangl a hudební mág Marián Čurko. Nově se bude častěji do dění zapojovat šoumen Jakub Kohák, který se doposud objevoval především v divadelních verzích.

Prima Partička premiérově na COOLu od 30. 8. 2021Nebude chybět ani spousta zábavných scének, nových her a nejoblíbenější Richardova Party. Na tuto specifickou partičku se mohou diváci těšit v premiérových dílech i v reprízách. S touto povedenou partičkou se můžete potkat také osobně na různých místech po celé republice v show Partička na vzduchu.

V září to bude například na těchto místech:


13. 9. – Karviná
14. 9. – Havířov
15. 9. – Přerov
16. 9. – Kopřivnice
20. 9. – Bystřice nad Pernštejnem
21. 9. – Blansko
22. 9. – Drnovice

Show Prima Partička můžete sledovat od 30. 8. každé pondělí ve 20.15 premiérově na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !