Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový seriál Zmetci

25. 02. 2012 | Televizní tipy
Prima COOL začne o tomto víkendu vysílat vysoce oceňovaný seriál BBC Misfits pod názvem Misfits: Zmetci. Co se bude dít s partičkou mladých delikventů, kteří získají superschopnosti, uvidí diváci nejen pravidelně v neděli po 22.00 s českým dabingem, ale také následně v noční repríze dané epizody v původním znění s titulky!

Navíc první dva díly seriálu Zmetci odvysílá Prima COOL za sebou už v sobotu 25. 2. od 22.00 a po dobu sedmi dní po odvysílání každé epizody si ji budou moci diváci připomenout také ve videoarchivu. Naleznou zde obě verze epizody seriálu Zmetci – s dabingem i s titulky.

Děj seriálu Zmetci zavádí diváky mezi pětici mladých Londýňanů, kteří si odpykávají trest za drobné delikty veřejně prospěšnými pracemi. Výrostci čekali, že při natírání laviček na nábřeží zažijí jen pekelnou nudu. Zčistajasna se však nad městem přežene podivná bouře s kroupami a do všech uhodí blesk. Jaké je pak jejich překvapení, když zjistí, že získali superschopnosti. Drsná Kelly, která je v podmínce za rvačku, náhle slyší myšlenky lidí.

ZmetciCurtis býval sportovní hvězda a chtěl se účastnit londýnské olympiády, chytili ho ale za držení drog a noviny z něj udělaly odstrašující případ. Získá schopnost vrátit čas v momentě, kdy něčeho extrémně lituje. Veselá Alisha řídila v opilosti a najednou dokáže lidi, kteří se jí dotknou, přivést do stavu sexuálního šílenství.

Tenhle dar je však spíše prokletí než požehnání. Plachý Simon zjistí, že když ho ostatní nevnímají, stane se neviditelným. Posledním ze skupinky je Nathan, notorický lhář, kterého matka vyhodila kvůli novému příteli z domu. Musí teď žít v komunitním centru. K jeho zlosti se nezdá, že by nějakou schopnost získal. Stále však doufá, že se ještě objeví.

Najednou je pro povedenou partičku sbírání odpadků nejmenší starostí. Nejsou totiž jediní, koho bouře ovlivnila. Třeba jejich kurátor Tony na ně zaútočí v jakési superzuřivosti a Kelly ho v sebeobraně zabije. Tělo zakopou a celou první sérii se snaží zahladit stopy. A jak bouřka zapůsobila na ostatní obyvatele Londýna?

Na rozdíl od klasických superhrdinů nevymění tihle Misfits normální oblečení za kápě a elasťáky. Místo toho zjistí, jak je život nepříjemný, když přijdete ke superschopnosti, po které netoužíte. Misfits jsou svéráznou britskou odpovědí na americké Hrdiny a oplývají černočerným humorem. Za zmínku stojí i působivý soundtrack.

První série seriálu Zmetci získala televizní cenu BAFTA za nejlepší dramatický seriál. Exteriéry se natáčeli v jihovýchodním Londýně v blízkosti jezera Southmere ve čtvrti Thamesmead, mnoho interiérů pak v kampusu Brunel University. Pro propagaci první série byl využit virální marketing. Na Facebooku a Twitteru si postavy dopisovaly, a přidávaly tak k ději další materiál. Objevily se rovněž bonusové klipy, jež byly natočené přímo pro YouTube.

Hlavní postavy byly svěřeny mladým hercům, z nichž někteří mají na svém kontě už i nominaci a ocenění na významné ceny jako IFTA a BAFTA: Iwan Rheon (Simon Bellamy) – Branislav Holiček, Lauren Socha (Kelly Bailey) – Tereza Bebarová, Nathan Stewart-Jarret (Curtis Donovan) – Libor Bouček, Antonia Thomas (Alisha Bailey) – Kateřina Velebová, Robert Sheehan (Nathan Young) – Michal Holán a další.

Nový seriál Zmetci uvidítepravidelně v neděli po 22.00 s českým dabingem, ale také následně v noční repríze dané epizody v původním znění s titulky!



Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !