Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022

11. 12. 2022 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Hned na úvod vyrobíme stylový odpadkový koš na papír v podobě domečku, jak jinak než Na Míru. Ačkoli by se to nezdálo, stále je čas na výsadbu ostružin. Prozradíme, jak na to, a proč nezapomenout na oporu. Pokud přemýšlíte nad pořízením krbových kamen, bude vás zajímat, zdali musíte mít už stávající komín či zda se dá přidělat, jaká je legislativa, kam je správně umístit a na co si při instalaci dát pozor. Přineseme skvělý tip, jak zpracovat zbylou rýži do vynikajícího pudinkového nákypu.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022Nahlédneme do tajů starého řemesla perníkářského. Zjistíme, jak správně zadělat těsto na perníčky, jak ho správně vyválet i jaké jsou postupy pro tu nejhladší polevu. S přípravami na příští pěstební sezonu se dá se začít už v průběhu zimy. Ukážeme si, jak založit záhon zvaný německá kopa. Minutový manžel – lekce pro ženy ukáže, jak opravit rýhu v dřevěném schodišti jen za pomoci žehličky! Připraven bude i netradiční kvíz, ve kterém si můžete ověřit, co svému psovi či kočce můžete o Vánocích dopřát.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou, zahradníkem Michalem Plundrou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 11. 12. 2022 v 11.50 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 11. 12. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !