Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022

23. 10. 2022 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Krásně zbarvenou a pestrou zahradu můžete mít i na podzim a v zimě. Představíme rostliny, které mají zajímavě zbarvené listí, kůru i bobule právě v této době. Poodhalíme roušku sladkých tajemství u cukrářky a rovnou se pustíme do pečení Pavlovy. Máte doma nevyužitá kovová víčka od limonád nebo piva? Ukážeme, jak si z nich vyrobit originální dekoraci na zeď, Na Míru. Před zimou se pustíme do výroby domácího balzámu na rty z macerovaných bylinek.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022Mrkev najdeme snad na každé zahrádce – její pěstování je snadné a pustit se do něj můžete už teď na podzim. V Minutovém manželovi – lekcích pro ženy ukážeme, jak vyměnit cylindrickou vložku v zámku. Při sychravém počasí nepobolívají klouby jen nás, lidi, ale i naše čtyřnohé parťáky. Zaměříme se tak na bolest kloubů u psů a na to, jak jim ulevit. Podíváme se na háčkování a předvedeme, že se díky němu dají vytvořit moderní designové kousky jako kabelky či sedací vaky.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou, zahradníkem Michalem Plundrou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 23. 10. 2022 v 11.50 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.10. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka