Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022

26. 06. 2022 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Poslední předprázdninový díl pořadu začneme výrobou šikovného pomocníka na sušení bylinek z rámů na obrazy. Jak jinak než Na Míru. Zaměříme se na podzemní škůdce, kteří i přesto, že je nevidíme, mohou na naší zahradě způsobit velké škody. Beze ztrát zpracujeme tentokrát římský hrách neboli cizrnu, kterou využijeme při výrobě makronek s humusem. A pokud si chcete i na své pergole připadat jako u moře, poradíme, jak si na ni navěsit efektní závěsy a záclony.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022Jednoduchost zahrad našich babiček může být inspirací i v dnešní době. Ukážeme, jak jejich principy využít. Sice je léto a nad topením tak asi mnoho z nás neuvažuje, možná je ale ten správný čas se na něj zaměřit před nadcházející sezonou. Představíme proto alternativy v topení. Pokud se chystáte na dovolenou i s vaším čtyřnohým mazlíčkem, poradíme, jak jemu i vám cestu co nejvíce zpříjemnit a bezpečně si ji užít. Čtrnáct týdnů soutěže Klíč k novému balkonu je u konce. Vyhlásíme proto jejího vítěze a ukážeme vám proměnu balkonu pod naší taktovkou.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby a vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou a designérkou džungloidních zahrad Radkou Votavovou.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 26. 6. 2022 v 11.55 na Primě!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 26.6. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !