8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023

23. 04. 2023 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Nabrat co nejvíce energie vám po zimě pomohou bylinky. Ukážeme, jak využít známé druhy v kuchyni, a představíme ty méně známé. Už brzy budeme řešit, jak přežít horka v rozpálených domech a bytech. Představíme způsob, jak si od nich ulevit – venkovní stínění. Vrtání a šroubování v úzkém prostoru nebo za rohem je komplikované. Ale nemusí být, pokud použijete nástavec pro práci za rohem. Léto už je za rohem a kdo z nás by nechtěl mít na zahradě bazén? Pokud na něj nemáte vysoký rozpočet, můžete se do jeho stavby pustit svépomocí. Poradíme, jak na to.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023Truhlíky a nádoby nám brzy budou zdobit parapety, balkony a okna. Zaměříme se na výsadbu muškátů od A do Z. V posledních letech bohužel stále přibývá přírodních katastrof. Neocenitelnými pomocníky jsou po nich speciálně vycvičení psi. Ukážeme, jak probíhá výcvik záchranářských psů. Rádi byste si vypěstovali ovoce, zeleninu nebo bylinky v biokvalitě? Ukážeme, jak si založit a naplnit vyvýšený záhon, aby vám to šlo jako po másle. Na Míru vyrobíme poličku, která po rozložení poslouží jako kancelářský stoleček.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou, zahradníkem Michalem Plundrou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 23. 4. 2022 v 11.45 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 23.4. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !