8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022

24. 04. 2022 | Televizní tipy
To, že je Viky drsňačka, ukáže herečka Eva Burešová už dnes večer v seriálu ZOO. Ani v okamžiku, kdy při stěhování křesla skončí s tržnou ranou, vteřinu nezaváhá. Na rozdíl od Roberta Urbana, který coby soudce Petr pohled na krvavou ruku nevydrží a skácí se k zemi.

Viky se nešťastně zraní při stěhování, se kterým jí pomáhá Petr Kříž. Z předloktí se jí začne řinout krev a jediné, co chůvu napadne, je si ránu zašít. Je přece švadlena. „Natáčení podobných scén je fajn. Mám ráda, když se ve scénáři objeví něco zajímavějšího. Je to zpestření, ať je to natáčení se zvířaty, kaskadérských kousků nebo právě moje šití tržné rány,“ vzpomíná na natáčení Eva Burešová, které maskéři vykouzlili na ruce krvavou ránu.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022„Vypadala dost reálně. Pohled na ni mi nevadil, jsem zvyklá už z dob Modrého kódu, kde jsem hrála sestřičku Petru. Bavilo mě to a vtipné bylo i to, co se stalo potom. Robert Urban omdlel, a to byl možná větší kaskadérský kousek než to samotné šití,“ usmívá se herečka. „Jediné, v čem bylo drobné úskalí, byl počet šancí, kolikrát mohu šít. Udělala jsem to na první pokus, protože jsem nechtěla jizvu zničit – musela by se upravovat a natáčelo by se od začátku,“ prozrazuje zákulisní tajemství seriálová Viky.

Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Růže najdeme skoro na každé zahradě. Jejich pěstování ale není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Dobrý start sezony je zásadní, a tak je právě nyní čas na starost o růže po zimě. Představíme papouška coby domácího mazlíčka a prozradíme, co všechno od nás bude potřebovat i to, jak o něj pečovat. Nejen všichni milovníci vinylových desek, ale třeba i knih ocení návod na krásné úložné poličky, jak jinak než Na Míru. U brašnářky se podíváme na zub kabelkám i pánským taškám a poradíme, jak je udržovat v kondici.

Úrodná půda je zásadní pro bohatou sklizeň. Poradíme, jak jí docílit v rámci nezkrotné zahrady a jak snadno kompostovat. Sezona je před námi, a tak je třeba uklidit zimní vybavení, vyndat jarní a připravit i letní. Poradíme, jak systematicky uložit věci ve sklepě či garáži, abyste vše snadno našli. V poradně se opět zaměříme na bezpečnost chat, chalup, bytů i dalšího majetku. Zaměříme se i na okurky, oblíbené plodiny, které je v tuto dobu potřeba vysít. Provedeme vás jejich odrůdami, ošetřením i výběrem správného substrátu.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou a designérkou džungloidních zahrad Radkou Votavovou.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte
v neděli 24. 4. 2022 v 11.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 24. 4. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !