8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál ZOO se rozroste díky Josefíně Klusové

21. 01. 2024 | Televizní tipy
Další dětskou posilu dostane oblíbený seriál ZOO. Do děje přibude malá Josefína, neteř fotografa Filipa Jandy. Malá blonďatá pohroma má ke svému seriálovému strýci hodně blízko. Ve skutečnosti je totiž malá Josefína dcerou Tomáše Kluse a ten je na ni hrdý, že se snaží jít v jeho šlépějích. Na scéně se objevuje Filipova neteř Josefína. Filipova sestra nemá hlídání, a tak se celkem nerada musí obrátit na Filipa. Josefína je pohroma – buď je otrávená, nebo páchá škody, které bude muset Filip zaplatit. Byt Viky je tak plný dětí až po strop.

„Byla jsem strašně natěšená, že budu točit s tátou. Moc mě to baví, a když mě to baví, tak se mi i hezky učí texty. Ráda bych taky jednou studovala herectví jako táta,“ přiznává se malá Josefína, která bude hrát pěkný postrach svému seriálovému strýci. A strýc je ve skutečnosti otec Tomáš Klus. „Ten otcovský ochranitelský pud nedokážete zkrotit. Mám tendence jí opravovat každé slovo, které řekne. Porozuměl jsem své mámě, která se na mých koncertech schovává někde v růžku a nesnáší, když o ní promluvím. Hned zrudne a všechno prožívá jako na trní. Smál jsem se jí, říkal jsem jí, že si to má užít, a teď, když vidím hrát Josefínu, tak jí plně rozumím,“ popisuje svoje pocity Tomáš Klus, který teď často tráví natáčecí dny se svou malou dcerou.

Seriál ZOO se rozroste díky Josefíně KlusovéZatímco ona je naprosto klidná a před kamerou si to užívá, tatínek trpí malinko nervozitou. „Nervozita mě prostoupí, vysaju ji z ní, protože ona nervózní vůbec není. Je velmi suverénní. Především se osobnostně našla, což mě nesmírně těší. Dalo jí to životní jistotu a místo. Udělalo se jí jasno, co chce v životě dělat. Jsem šťastný, že nikomu neotlouká o hlavu, kdo je. Že za mnou přijdou režisér, holky z kostymérny, z maskérny a řeknou, že je fantastická, za všechno poděkuje. Je vděčná, je hodná a není frfňa, což by mohla být, protože je pod křídlem tatínka. Nehraje si na to, je tady sama za sebe! Na to jsem pyšný,“ vysvětluje Klus, který je tak rád, že se v něm dcera našla. 

Tihle dva se ale před kamerou nevidí poprvé. Svůj debut si odbyli v seriálu Zalez do spacáku, který se natáčel loňské léto a na obrazovkách televize Prima startuje od 5. února. Vídat tyhle dva budou moci diváci tak hned ve dvou projektech. V ZOO ale bude tenhle malý ďáblík hodně hýbat osudy hlavních hrdinů. Filip s Viky budou neustále zažívat střety se vzdorovitou neteří. Josefína bude páchat jednu neplechu za druhou, bohužel pro Viky a Filipa to bude mít finanční následky. Ani ve škole nebudou z malé slečny nadšeni, průšvihy střídají problémy a jeden z nich bude i to, že se bude Josefína bránit šikaně násilím.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !