Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 31.8. 2016

31. 08. 2016 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 31.8. 2016 bude opět plná zajímavých hostů. Kajakář Josef Dostál, herečka Simona Babčáková a bioložka Helena Fulková se představí v Show Jana Krause s datem 31.8. 2016.

Show Jana Krause – 31.8. 2016:


Josef Dostál – český sportovec, který se z olympijských her v Riu vracel jako největší hrdina. Jako jediný český sportovec si totiž odvážel dvě medaile. Nejdříve vybojoval na singl kajaku stříbro, pak na čtyřkajaku obhájil společně s dalšími bronz z Londýna. Že si z Ria veze hned dvě medaile, to je pro něj na jednu stranu velká čest, na druhou stranu mu chybí zlatá medaile, o kterou se bude muset prát na dalších olympiádách. „Mám obrovskou motivaci i do her v Tokiu,“ říká. Do kajaku prý poprvé vlezl už jako malý kluk.

Show Jana Krause 31.8. 2016Ze začátku mě to vůbec nebavilo, zato honit kachny s kachňátky jo. Tak jsem si na pádlování zvykl a nakonec mi přirostlo k srdci. Čím víc jsem rostl, tím jsem pádloval rychleji. A protože mám teď přes dva metry, dokážu to valit sakra rychle,“ píše na svých stránkách. Usměvavý sympaťák, který kromě pádlování miluje i rybaření a po své mamince, bývalé skvělé volejbalistce a nyní jazzové zpěvačce Evě Emingerové, zdědil i talent na zpívání.

Simona Babčáková – herečka a moderátorka, kterou diváci momentálně nejvíce vídají v seriálu Ohnivé kuře. Znají ji většinou z kladných rolí zábavných žen, ale v seriálu překvapivě hraje ředitelku hotelu, která příliš sympatií nebudí. „Takovou mrchu jsem zatím ještě nehrála, takže mě baví. Zároveň se snažím pochopit, co jsou její motivace,“ říká Simona, která navzdory výrazným rolím v seriálech Čtvrtá hvězda, Neviditelní či v sitcomu Comeback zdaleka není jen televizní herečkou.

Je členkou souboru Dejvického divadla a uvádí i své improvizační večery. Nepřehlédnutelné postavy zahrála i v mnoha filmech, např. Vybíjená, Díra u Hanušovic, Rodina je základ státu, Nestyda, Nuda v Brně, Ve stínu. Animovanou postavou ve filmu Alois Nebel se jí prý splnil jeden z jejích životních snů.

Helena Fulková
– česká bioložka, během stáže v Japonsku „vytvořila“ šest myších klonů. Dosáhla úspěchu, který mají na svém kontě zatím jen asi čtyři laboratoře na světě, a nikdo v České republice. Samotné naklonování myší je sice mediálně velmi atraktivní, ale Heleně Fulkové nešlo ani tak o vytváření klonů. „Zajímá mě, co se děje, když buňka ztratí původní informaci o své identitě a stane se z ní embryo,“ vysvětluje.

Klonování má v rodině Heleny Fulkové tradici. Její dědeček Josef Fulka byl zakladatelem oboru reprodukční biologie u nás a otec se jako první v Česku vrhl na klonování. S italskými kolegy vytvořil klon muflona. Helena se nedávno stala laureátkou prestižní Ceny Neuron pro mladé vědce 2016.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 31.8. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda