Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 8.9. 2021

8. 09. 2021 | Televizní tipy
Rovnou tři herečky Eliška Balzerová, Iva Pazderková a Marika Šopovská, zpěvák Vojtěch Drahokoupil a Anděl mezi zdravotníky Patrice Awonseba Baba Musah se představí v Show Jana Krause.

Show Jana Krause – 8. 9. 2021:


Eliška Balzerová, Iva Pazderková a Marika Šoposká – tři známé herečky. Jestli se dá nějaké herecké setkání na jevišti označit za velkolepé, pak je to určitě toto – matka, dcera a vnučka – tři generace žen z jedné rodiny vyprávějí ve hře Holky jako květ o událostech jednoho roku svého života v příběhu o lásce, o touze, o ztrátě a o umění nechat druhého odejít. Hra bude mít 12. 9. obnovenou premiéru v divadle Studio DVA. Společné divadlo ale není jedinou věcí, o níž mají tři herečky aktuálně co říct.

Show Jana Krause 8.9. 2021Marika právě poslala staršího syna poprvé do školy, Iva se i nadále úspěšně věnuje stand-upu a vrcholové kulturistice a Eliška letos vyzvala prezidenta naší země veřejně ke slušnosti, když se ve svém projevu během pandemie nevybíravě dotkl lidí působících v kulturním sektoru. „Já jsem to potřebovala udělat, chtěla jsem panu prezidentovi říci, že v těžké době jen rozsévá zlo a plive na lidi v kultuře. A to by neměl dělat. Kulturním pracovníkům bylo stydno žebrat a žadonit, takže mlčeli a snažili se pracovat třeba v supermarketech,“ říká Eliška Balzerová.

Vojtěch Drahokoupil – talentovaný zpěvák a muzikálový herec tento týden vydává singl Co víc si přát, který je předzvěstí jeho debutového alba. Kromě toho se zanedlouho představí v hlavní roli muzikálu Láska nebeská, vytvořeného z nestárnoucích hitů Waldemara Matušky. A aby toho nebylo málo, potěšil nedávno Vojta fanoušky na sociálních sítí svou odhalenou fotkou. „Vím, že jsem tam nahej a že to možná některé lidi pobouří, ale chtěl jsem ukázat tu svobodu. Ta fotka má ohlasy a komu se to nelíbí, ať mi pr*el políbí,“ prohlásil po zveřejnění snímku. A s úsměvem dodal: „Celý život se někomu něco nelíbí.

To ale není smysl mého života, dělat něco, abych se zavděčil lidem, kteří mě nemají rádi. Můj smysl života je, abych byl šťastnej a aby lidé kolem mne byli šťastní.“ Vojta prý momentálně šťastný je a má radost, že jeho dlouhodobé plány vycházejí – má zlatého retrívra, bude mít desku a věří, že brzy najde i ženu, s níž založí vytouženou rodinu.

Patrice Awonseba Baba Musah – porodník a gynekolog. Je mu pětatřicet, pochází z Ghany, v Česku žije patnáct let, za tu dobu si v podolské porodnici vydobyl renomé respektovaného lékaře a nedávno získal titul Anděl mezi zdravotníky. Přitom jeho cesta na studia do Česka nebyla tak úplně plánovaná. „Nejdřív jsem se hlásil do Ruska, udělal jsem ale nějakou chybu v přihláškách a nedostal jsem se tam. Někdo mi doporučil Českou republiku, říkal, že je to tu lepší než v Rusku. Za to jsem dnes vděčný,“ říká roztomilou češtinou usměvavý Patrice.

Když doma v Ghaně později oznámil, že se rozhodl pro specializaci gynekologa, bylo z toho velké pozdvižení. „Maminka nemohla uvěřit, že chci dělat gynekologa. Hodně jsem se totiž styděl, když jsem ještě žil v Ghaně – nemohl jsem mluvit s holkou, vždycky jsem měl hlavu dole. Tatínek jenom říkal, že pokud jsem si vybral tenhle obor, tak doufá, že vydržím dlouho, protože to moc pěkný obor asi nebude. Naštěstí to ale pěkné je, děláme radost ženám, a to se mi líbí,“ hodnotí svou dosavadní českou praxi lékař.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 8. 9. 2021 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !