Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skupina Prima spouští 14. června svůj již desátý kanál – Prima STAR

5. 06. 2021 | Televizní tipy
Seriály plné českých a slovenských hvězd, oblíbené zábavné pořady i napínavé soutěže a reality show – zkrátka to nejlepší rodinné stříbro skupiny Prima nabídne nová celoplošná stanice, Prima STAR. Již desátý kanál skupiny Prima začne vysílat v pondělí 14. června od rána. Diváci se mohou těšit na talk show Nikdo není dokonalý, seriál Rodinná pouta nebo zábavný pořad Carusošou.

„Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima STAR bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ představuje nový kanál Marek Singer, generální ředitel skupina Prima.

Skupina Prima spouští 14. června svůj již desátý kanál – Prima STARPřehledně uspořádané vysílací schéma nového kanálu nabídne divákům po obědě dávku jejich oblíbených seriálů Rodinná pouta a Modrý kód. K odpolední kávě přinese hned tři pořady o vaření – Prostřeno! (o víkendech s VIP hosty), S Italem v kuchyni a Božské dorty od Markéty. V podvečer pobaví oblíbené Carusošou, dramatické příběhy představí Křižovatky života a lidem s pohnutým osudem pomůže Jak se staví sen.

O víkendech diváky místo Křižovatek života pozve do více či méně exotických destinací cestovatelská doku-reality Ženy na cestách. V hlavním vysílacím čase pobaví Jiří Krampol a jeho hvězdní hosté v Nikdo není dokonalý, ve všední dny i show To je fór!, o víkendech pak Telebazar. Následovat budou ty nejlepší primácké talk show, mezi nimiž pak přelom dne završí Trní, které se nebude vyhýbat ani odvážnějším tématům.

„Pořady jako Rodinná pouta nebo Nikdo není dokonalý patřily mezi divácky nejoblíbenější, kdy si jejich vysílání nenechaly ujít miliony diváků. I další formáty jako Carusošou, Benefice nebo Telebazar patří mezi nejsledovanější pořady ve 28leté historii Primy. Věříme proto, že diváci ocení jejich návrat na obrazovky a rádi se s námi pobaví a zavzpomínají,“ dodává Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Grafickou výbavu pro kanál vytvořilo audiovizuální studio DEPARTMENT, které stojí i za grafikou většiny kanálů skupiny. „Symbolem Prima STAR je, jak už název napovídá, hvězda – známka a ocenění toho nejlepšího, co kdy v rámci Primy vzniklo. Fialová barva značí srdečnost, tedy naznačuje, že program Prima STAR bude srdeční záležitostí,“ poukazuje Marek Singer.

DVB-T2 signál Prima STAR bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu č. 22 Czech Digital Group. Nový program si také exkluzivně naladí zákazníci T-Mobile TV. Do budoucna bude Prima STAR dostupný i u většiny ostatních operátorů.

Skupina Prima v současné době provozuje v České republice vysílání devíti celoplošných stanic. Hlavní stanicí je plnoformátová TV Prima pro celou rodinu, jejíž obsah zrcadlí kanál s posunutým programem o jednu hodinu Prima +1. Na mladší muže se orientuje stanice Prima COOL, další je Prima LOVE, zaměřená na odpočinkové pořady převážně pro ženy. V portfoliu skupiny nechybí ani dokumentární kanál Prima ZOOM a filmový kanál Prima MAX, na detektivní a kriminální pořady se zaměřuje Prima KRIMI.

V roce 2020 přibyl do rodiny Prima zpravodajský kanál CNN Prima NEWS. Na Slovensku je pak šířeno vysílání kanálu Prima PLUS. Skupina Prima má široké portfolio webů (např. iPrima.cz, CNN Prima COOL, Prima LAJK, Prima ŽENY, Prima FRESH). Od roku 2016 pořádá více než 11 akcí pro veřejnost a vydává 7 tištěných časopisů. Průměrný měsíční zásah médií skupiny Prima je téměř 100 % ekonomicky aktivní populace ČR (15–69 let), díky čemuž je skupina Prima jednou z nejsilnějších mediálních společností v České republice. Dubnový průměrný share skupiny Prima byl 25,37 % u celodenního vysílání a 26,30 % v prime time v CS 15+.

Skupina Prima spouští 14. 6. 2021 svůj již desátý kanál – Prima STAR


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !