Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 113. díl - Vlci útočí

10. 06. 2021 | Televizní tipy
113. díl televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 10. 6. 2021. Týna řeší velký problém, na pastvině našla několik roztrhaných koz. Panují obavy, že je roztrhali vlci. Janek ihned instaluje fotopasti, veterinář zase pachové odpuzovače.

Nakonec se ukáže, že kozy potrhali velcí psi. Komu patřili Týna odmítne říct, takže se to v tomto díle nedozvíme. Vesničani jsou naštvaní, protože chtějí vědět, čí ti psi jsou. Ale za Týnu se postaví Franta – Týna nemusí nikomu nic říkat. Vilda se vrátí na statek, rozhodne se před problémem neutíkat a v klidu s Karolínou vyřešit jejich rozchod.

Slunečná - 113. díl - Vlci útočíKdyž se mu konečně podaří Karolínu odchytnout, tak Karolína na slova o rozchodu reaguje impulzivně, dá Vildovi facku. A to je Vilda takový frajer, že jí neřekne o tom, že ví, že měla něco se Štěpánem. Karolína se nakonec za Vildou sama vrátí a rozejdou se jako kamarádi a kamarádi zůstanou. Vilda to chce říct Sylvě, ale ta netuší, že už Vilda není s Karolínou, a tak místo rozhovoru řekne zničenému Vildovi, že chce prožít noc s Jirkou.

Lída zjišťuje, co je Diana zač. Právník na ni nejdřív nic nenajde, ale Lída zjistí fakta od ženských ze vsi. Denisa zabila svého staršího manžela a změnila si jméno. Lídě se potvrdí její obavy, že je to zlatokopka, která chce Zdeňka obrat, a pak zabít, ale když mu to řekne, trumfuje Zděnek tím, že mu Diana všechno řekla. A prosí Lídu, aby se jim nepletla do vztahu.

Hana dává výpověď, chce jet s Annou do Německa, už o ni nechce přijít. John nabízí Anně práci v Solange. Anna nejdříve odmítne, pak práci vezme. John si oddechne, že neztratil Hanu, ani Annu.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

113. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 10. 6. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !