Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 29. díl - Lež, zrada a tajemství

12. 05. 2020 | Televizní tipy
29. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Lež, zrada a tajemství“ a sledovat jej můžete 12.5. 2020. Janek a Týna spolu měli sex. Janek chce Týně říct, že není Vilda, ale Týna má telefon z pivovaru, takže musí rychle odběhnout. V kuchyni je vidí Slaninová a roznese to po vsi. Objeví se Hanč s Milotou, nabízejí eshop s biopotravinami. Týna souhlasí, že jim budou dodávat produkty z jejich statku. Konvičková s nimi udělá dohodu: když budou prodávat i její produkty, pomůže jim s balením. Souhlasí.

Lída je na Zdeňka naštvaná kvůli tomu, že se koupal v sudu a pokazil jim natáčení. Počítá, kolik je stála pokažená svatba a dojde k číslu 40 tisíc. Slani-nová jí přijde říct, že si Týna nastěhovala k sobě pražáka a spí spolu. Lída vymýšlí pomstu. Vetrák přivede Zdeňka, který bloudil lesem a hledal houby. Je to další pomsta Lídě. A ta je tentokrát vytočená doběla. Ale to jí nebrání v tom, aby všechno o Týně a Jankovi řekla hned Štěpánovi. Lídě přijde kontrola kvůli Zdeňkovi, dostali hlášku, že je týraný. Lída zjistí, že kontrolu na ni poslaly ženský z vesnice. Zdeněk kontrole vysvětlí, že je v pořádku, ale musí kvůli vile předstírat demenci.

Slunečná - 29. díl - Lež, zrada a tajemstvíRoman vysvětluje naštvanému Matějkovi, že má nový plán: když dělají podra-zy Linharti, budou je dělat taky. Roman věří, že Slunečná není ztracenej pro-jekt. Matějka souhlasí. Libor přiveze do firmy Sama.  Roman chce, aby tu zprávu o Slunečné odvolal, ale Sam tvrdí, že o ničem neví, protože žádnou zprávu pro Janka nepsal. Roman oznamuje Johnovi, že chce napadnout zprávu od Sama ze slunečné. Udělá kontrolní sondy a tím prokáže, že je zpráva zfalšo-vaná. John mu to jasně zatrhne, protože nepůjde proti Jankovi. Roman požádá Kláru, aby ho odvezla do Slunečné. Tam Týně řekne, kdo je ve skutečnosti Janek. A ukáže jí smlouvu, kterou Janek a Vilda podepsali. Týna vyhodí Janka ze statku.

Štěpán se jde přesvědčit, jestli je opravdu Týna s Jankem. Když je uvidí spolu, je mu vše jasné. Druhý den se přijde opilý s Jankem poprat, ale než dojde na rvačku, tak Štěpán usne. Odnesou ho k Julii do pokoje. Když se Štěpán probere, tak Janka napadne.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

29. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 12.5. 2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !