Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 40. díl - Hra o jablka

8. 09. 2020 | Televizní tipy
40. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 8.9. 2020. Linhart seznamuje Denise s Tadeášem Pokorným, asistentem Mariky Schröder, významné fotografky, která ji bude fotit. Denisa je nadšená. Chce se nechat nafotit na statku. Linhartovi se to nelíbí, tuší, že je za tím Denisina pomsta Jankovi, ale nakonec souhlasí.

Když na statku uvidí Sylva Mariku Schröder tak chce, aby ji nafotila, ale ta to odmítne. Sylva se jí nelíbí. Okouzlí ji Týna a chce ji nafotit. Týna nejdřív nesouhlasí, ale pak se nechá nalíčit a Linhart pochopí, že si Janek našel krásnou holku. Denisa není s fotkama spokojená, Linhart to tušil a domluvil jí další focení.

Slunečná - 40. díl - Hra o jablkaJanek si plácne s Milotou, že bude prodávat jejich výrobky a svačinky jablek. Ale jablka nemají. A Jankovi se nedaří je od chlapů získat. Domluví se s Konvičkovou, že on pro něho jablka získá, a on jí dá podíl. Linhart nabízí Jankovi, aby se vrátil do firmy, ale ten odmítne. Obchod Milotou dopadne dobře, jablka stihnou nasušit. Konvičková dá svůj podíl z jablek a Týna polovinu peněz za focení. Za to koupí velkou sušičku.

Profesor dá Roze čokoládu na oslavu výročí jejího pobytu na statku. Konvičková ho za to pochválí. Za Rozou přijede její první velká láska Nedělka. Rozvedl se a došlu mu, že Rozu stále miluje. Roza se svěří Profesorovi, Nedělka jí není stále lhostejný. Chlapi v hospodě komentují Rozinu minulost a ta se začíná bát, že se to Nedělka dozví.

Profesor vidí, že Roza Nedělku pořád miluje a zvažuje, jak mu o své minulosti říct. Konvičková apeluje na Profesora, aby o Rozu zabojoval. Jenže Nedělka nepřijde z procházky a Roza si myslí, že utekl. Ale Nedělka se vrátí a dává Roze obrázek, namaloval ji. Roza se nechá pozvat na rande.

Franta slíbil knězi, že opraví kapličku, ale nedošlo mu, že jsou rybářský závody a chlapi nebudou mít čas. Lída požádá ženský, aby jí s ní pomohly. Ale ženský jdou raději pomoct Jankovi s jablky, protože jim zaplatí.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie L. Kodad

40. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 8.9. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík