8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 59. díl - Živý nebo mrtvý

12. 11. 2020 | Televizní tipy
59. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 12.11. 2020. Týna má soud se Sylvou. Je z toho celá špatná, má strach nejen ze soudu, ale i z toho, že prohraje. A to se stane, pastvinu a pramen získá Sylva. Když si Sylva odvede ze statku Báru, tak jsou všichni nešťastní. Nakonec se Bára na statek vrátí, protože se jí u Lídy nelíbí. Ale zařídí to Lída, která se projeví jako lepší máma než Sylva. A to jí taky na statku řeknou.

Když se Janek dozví, jak dopadnul soud, tak hned shání právníka, aby se Týna odvolala. Právník to Týně chce, aby mu řekla nějaký špatný věci o Sylvě, chce ji morálně u soudu poškodit. To Týna nedokáže. Takže se s Jankem dohodnou, že Sylvě pastvin u a pramen nechají.

Slunečná - 59. díl - Živý nebo mrtvýErika se snaží o Tomovu proměnu, aby nebyl takový bručoun. Ale vůbec se jí to nedaří. Proto vymyslí maškarní bál a přiveze nějaké masky z divadla. Všichni jsou nadšení. Přemluví Toma, aby udělali scénku. Tom nejdřív nechce a když ho Erika nutí, aby es naučil složitý text, tak dokonce zuří. Erika to chce vzdát, ale Tom na maškarním improvizuje a je nejen vtipný, ale i za hvězdu. A kluci jsou na něho pyšní. Je to úplně jiný Tom, než jakého jsme dosud znali.

Lída nabízí Sylvě, že s ní pojede k soudu, ale Sylva nechce. Tak tam vyšle Štěpán, potřebuje, aby Sylvu někdo hlídal. Má strach, aby se Týna se Sylvou nějak nedohodly. Sylva se po snaží přesvědčit Štěpána, aby řekl Lídě, že se mezi ně nemá plést. Když Štěpánovi dá najevo, že dědictví se týká i Štěpána, tak Štěpán souhlasí.  

Janek je zničenej z toho, že vyšel další článek od Honzáka. Píše se tam, že je Honzák mrtvý. John si s tím neláme hlavu, ale Janka to trápí. Hana je přesvědčená, že je Košut na živu. Kdyby to uměli dokázat, musel by je Honzák nechat na pokoji.

Zkouší dostat nějaké informace z Viktora, ale ten nic neřekne. Hana apeluje na Johna, aby řekl, jak to s Košutem je, ale John se s ní pohádá. Ale druhý den se Haně omluví. Hana najde Košutovou, která přijde za Jankem do kanceláře a potvrdí, že je Košut naživu. Janek se na Johna zlobí, že mu to neřekl. Ale nakonec se usmíří.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

59. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 12.11. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !