Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 68. díl - Mediální hvězda

15. 12. 2020 | Televizní tipy
68. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 15.12. 2020. Týna referuje o prezentaci v Londýně, měla úspěch. Jenže dozvuky článku o mafiánských praktikách se neblaze podepisují na návštěvnosti penzionu-lidé stále odříkají zájezdy.

Karolína chce, aby šla Týna za Jankem a ten to nějak řešil, protože je to jeho viny. Týna to odmítá. Tak to udělá Karolína. Janek přemýšlí, co udělá, nechce Týně škodit. Rozhodne se dát nejčtenějšímu deníku rozhovor, kde všechno vysvětlí. Jenže Honzák to překazí. Janek dá rozhovor do televize. Rozhovor vidí i lidí na statku, včetně Týny.

Slunečná - 68. díl - Mediální hvězdaZa Rozou dorazí exekutor, chce po ní 23 tisíc. Tvrdí, že Roza před šesti lety nezaplatila jízdenku. Roza je zničená, ale Profesor chce vidět exekuční příkaz. Tam najde datum narození, které neodpovídá Rozinu datu. Takže se pokuta týká někoho jiného. Exekutor musí odejít. Roza si chce s Profesorem promluvit, ale ten před ní utíká.

John zjistil, že Roman ukradl ze Solange pět milionů, které fakturoval na poradenskou činnost. Zbavuje ho okamžitě všech pravomocí a podpisových práv. Zároveň chce, aby si Roman rozmyslel, kolik chce peněz na odchodnou. Petr s Liborem Romanovi radí, aby se domluvil s Jankem, společně by měli v Solange na tom, že vyhodí Johna. Roman za Jankem přijede, ten už ví vše od Johna a s Romanem se nechce o ničem bavit. Nevěří mu. Roman prosí svoji mámu, aby se za něho přimluvila u Johna, ale ta ho odmítne. Roman chce na odchodnou padesát milionů, John mu dá korunu.  

Štěpánovi nabídnul Satrapa kšeft. V zatopené hale byly lahve se slivovicí a on zná chlápka, který je prodává pod cenou. Štěpán je opatrný, zjišťuje, jestli takový sklad opravdu byl. Všechno se zdá v pořádku. Štěpán potřebuje na koupi peníze. Chce půjčit od Sylvy, ale té se nelíbí, že něco peče se Satrapou, vatuje ho před ním. Štěpán si půjčí sto tisíc od Konvičkové a za měsíc jí musí vrátit sto dvanáct.

Lahve se mají vyložit u Satrapy, ale řidič je podvede, shrábne peníze a s alkoholem odjede. (Štěpán dal 250 a Satrapa 100 tisíc). Štěpán prosí Sylvu o půjčku, musí vrátit peníze Konvičkové. Když se mu Sylva vysměje, dá jí facku.

Tom se dozvídá, že se Erika vrátí, kluci se na ni těší.  Když přijede, tak by byla s Tomem ráda chvilku sama, ale Tom se k ničemu nemá. Profesor ho od vztahu s Erikou zrazuje. Když pak dostane od Rozy pusu, tak hned běží za Tomem a bere svá slova zpět.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie L. Kodad

68. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 15.12. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !