Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 75. díl - Tátova kaplička

28. 01. 2021 | Televizní tipy
75. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 28.1. 2021. Týna prosadila, že se opraví kaplička, u které sedával její táta. Franta na opravu vyčlenil v obci peníze a kaplička se opravila. Jenže v den, kdy se měla otevřít lidem se ukáže, že do ní někdo naboural.

Byl to Slanina s Otcem, kteří se to snaží před ostatními utajit. Týna prosí Frantu, aby se kaplička znovu opravila, ale na to už nejsou peníze. Janek nabízí, že peníze na opravu dá, ale Julie myslí, že to není výchovné. Lidé ze vsi by taky měli nějak přispět. Vymyslí sportovní soutěž, ale té se nikdo nezúčastní. Takže vymyslí večer karaoke, a to se lidé baví a nakonec na kapličku přispějí. I když se dozví, že to platí Janek.

Slunečná - 75. díl - Tátova kapličkaRokytová ukazuje Slaninové fotku, kde je vidět, jak Slanina najel do kapličky. A chce pět tisíc, jinak všem řekne, že to byl Slanina. Slaninová nejdřív uvažuje, že by jí peníze dala, ale pak zjistí, že Rokytová pytlačila. Takže jí nedá nic a ještě Rokytovou donutí, aby dala srnčí zadarmo i ostatním ženským.

Sylva si pozvala právníka, protože chce zjistit, jestli definitivně přišla o peníze, které investovala do Robertova nápadu. Právník jí to potvrdí. Přišla o všechno, protože naletěla podvodníkovi. Sylva je zničená. Uráží Štěpána. Jejich konflikt končí tím, že ji Štěpán zmlátí. Sylva uteče a Satrapa jde všechno říct Frantovi a Kratinovi. Ti najdou Štěpána úplně opilého a spícího. Sylva se vrací na statek a přizná vše Bětě. Ta ji prosí, aby se k Vackům už nevracela a zůstala na statku. Sylva ji ráda poslechne.

Roman zkusí vydírat Johna. Tvrdí mu, že o něm ví hodně informací a pokud mu nedá podíl ze Solange, tak je řekne na patřičných místech. John mu nafackuje a vyhodí ho. Pak prosí Hanu, aby mu pomohla usmířit se zase s Jankem. Hana mu to ráda slíbí, i když to bude těžký.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

75. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 28.1. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !