Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná v novém roce nezahálí a zase točí

9. 01. 2021 | Televizní tipy
Po Vánocích už se všichni stihli vrátit na plac a po podstoupení nezbytných testů na covid-19 se ateliéry ve Slunečné opět rozjely naplno. Svou první chvilku na place si dosytnosti vychutnal i Vladimír Polívka. Nový rok ho přivítal pěknou fackou.

Volno trávili herci v okruhu svých nejbližších a stejně to měl i Vladimír Polívka coby doktor Lukáš Verner. „Svátky jsem prožil s rodiči na Moravě, kde jsme se navštěvovali, a jsem moc rád za ten klid a volno. Nicméně, na natáčení Slunečné jsem se opravdu těšil, protože mě hned první den čekala akční scéna.

Slunečná v novém roce nezahálí a zase točíVíc toho prozradit nemůžu, ale rvačku jsem si užil. Kolega Leoš Juráček se do toho tak vložil, že mi natrhl ret,“ prozrazuje herec s úsměvem a dodává, že ho tyto scény baví a většinou, pro diváky možná překvapivě, probíhají v klidném duchu.

„Na natáčení nás vždy hlídá kaskadér a koordinátor Petr Drozda. Je nejlepší ve svém oboru a jsem rád, když se na place potkáme.“ Vladimír v něho má důvěru, takže se na scény nepřipravuje a naslouchá pokynům režiséra a kaskadéra. Diváci si na tuto scénu budou muset ještě chvíli počkat, ale jubilejní 70. díl si můžou pustit už 12. ledna ve 20.20, kdy se Slunečná opět vrací na obrazovky televize Prima.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Slunečná v novém roce nezahálí a zase točí:

Slunečná v novém roce nezahálí a zase točí
Slunečná v novém roce nezahálí a zase točí
Slunečná v novém roce nezahálí a zase točí
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !