Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu

2. 03. 2012 | Televizní tipy
První řada reality show Farmář hledá ženu skončila jako v pohádce. Farmář Petr našel svoji Adrianu, byla svatba a v září se manželům Hájkovým narodil chlapeček. Adriana přeje totéž i účastníkům druhé řady, kteří nemohli oslyšet takovou výzvu. Kabela pošťačky Laďky opět přináší další naději.

Po ženě, partnerce a družce zatoužili další farmáři z celé republiky. Z deseti mužů, jejichž medailonky diváci viděli v prvním díle populární reality show Farmář hledá ženu, zůstane pětice, která dostala od divaček nejvíce dopisů. Jsou to muži velmi rozdílní, ale jedno mají společné. Prostřednictvím pořadu Farmář hledá ženu chtějí zaplnit prázdné místo ve svém srdci i v domě. A mají z čeho vybírat.

Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženuPřichází pošťačka Laďka Něrgešová a přináší dopisy od žen, které se nebojí zkusit hledat lásku a strávit týden na farmě se „svým“ farmářem.

Jsou mezi nimi mladičké i velmi atraktivní ženy, vítězná pětka bude mít pěkně zamotanou hlavu.

Kdo postoupí a koho si farmáři pozvou na první kontaktní rande?

To uvidíte v pořadu Farmář hledá ženu už v pondělí 5. března ve 21.20 na Prima family.

Zaříkávač koní Honza

Honza (47) je od pohledu osobnost, dobrodruh, svůdce, mužný typ. Vlastníma rukama si vybudoval ranč, kde chová nejen koně, ale i muflony, kozy, ovce a dokonce i pštrosa. Třikrát rozvedený muž má za sebou podnikatelskou minulost i vítězný boj s alkoholem. Dokázal svléknout oblek a kravatu, překonat špatné chvíle a zrealizovat svůj westernový sen kousek od Pardubic pod Kunětickou horou.

Honza dostane hodně dopisů, v jednom má však jasno. Protože dá na horoskopy a všechny jeho životní partnerky byly Lvice, tak ženy v tomto znamení mají do jeho rodea přístup zakázán. Ale vzhledem k tomu, že fotka hodně napoví a Honza miluje výrazné rty, jedna Lvice se mu do výběru nakonec stejně vloudí. A protože má rád tajemno, desátou obálku neotevře a nechá si ji jako překvapení pro sebe i diváky coby rande naslepo. Co když to bude ta pravá? Uvidíme v reality show Farmář hledá ženu.

Benjamínek Michal

Zatímco Honza je životem přetavený, Michal (19) teprve nedávno složil zkoušku dospělosti. Benjamínek pořadu je ale na svůj věk překvapivě zralý, až usedlý. Má jasno: chce ženu a spokojený život na statku, nehledá slečnu, která by s ním vymetala diskotéky, ale partnerku pro společné podnikání a smysluplnou budoucnost.

Míša své vyvolené nabízí zajištěný život ve velkém domě s rodiči, ale s Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženuvlastním bytem v kopcovité krajině nedaleko Děčína. Dětí se nezříká, jeho maminka se na babičkovskou roli těší. Míša si hned najde svoji favoritku, bude si ale pamatovat jména všech dívek, které si pozval na setkání z očí do očí? Přesvědčíme se v pořadu Farmář hledá ženu.

Šedý vlk Standa

Vdovec Standa (59) i na prahu šedesátky stále věří v lásku na první pohled. Přestože jeho usedlost s malou ZOO na kraji Moravského krasu rozmanitostí své fauny tak trochu připomíná Noemovu archu, Standa rád cestuje autem a své partnerce by aspoň jednou do roka dopřál společnou dovolenou za hranicí všedních dnů. Je to sympaťák a taková velkorysost mu přihrála hodně dopisů.

Standa nehledá ženu k plotně, ale pro společné chvíle, kterou by potěšily i návštěvy dětí z nedalekého dětského domova. Hledá partnerku šikovnou, podnikavou, cílevědomou, žádnou hltačku televizních seriálů. Má rád ženy s ofinou, na setkání pozve i maminku s dcerkou, která si ho prý vybrala, nebo skromnou, osamělou a mladistvě vypadající blonďatou babičku. Přemýšlí o vzdálenosti, ale zalíbí se mu i jedna sexy Pražačka. Najde Standa nakonec tu pravou? Uvidíme v pořadu Farmář hledá ženu.

Katolík Jiří

Zkušený hospodář a katolík Jiří (41) je věčný hledač a platonik. Proč si ještě nenašel partnerku, když touží po velké rodině? Prý je moc náročný, hledá ideální vztah. I on se částečně řídí ezoterikou. Neuznává „tabletkové soužití“, ženu chce nejprve dobře poznat, plánuje nejméně tři děti. Rád by si našel svobodnou a bezdětnou katoličku, ovšem podle věku a rodinného stavu pisatelek asi bude muset ze svých nároků poněkud slevit.

Narodil se ve znamení Střelce a přihlásily se mu rázné ženy ve znamení Berana. A jedna dlouhovlasá se dost vymyká. Zamotá chovateli českých Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženustračen hlavu právě ona? Počkejte si na vysílání reality show Farmář hledá ženu.

Romantický Jan

Svobodný a romanticky založený Jan (35), kterému doma říkají Jeníček, žije s otcem a rodinou na velkém hospodářství, v pěkné krajině kousek od Strakonic. Má vlastní byt, s nímž by s pomocí nové partnerky rád trochu pohnul. I on dá na věci mezi nebem a zemí. Citlivý Rak, který má rád přírodu a počítače, u budoucí ženy hledá pohodu a smysl pro humor, uznává i trochu aktivnější a razantnější přístup – ovšem všeho s mírou, jinak by Rak mohl zacouvat!

Jenda zaujal mnoho půvabných dívek, má tedy opravdu z čeho vybírat. I proto je nerozhodný a moderátorka ho musí popostrčit, aby se obálky z kupičky “nevím“ přesunuly na hromádku “ano“, či “ne“. Jan se u své selekce pěkně zapotí, snad ale nepřebere. Držme mu v pořadu Farmář hledá ženu palce!

Pravidla

Pravidla druhé řady populární reality show Farmář hledá ženu zůstávají stejná: Pět farmářů si může na základě dopisů a fotografií pozvat maximálně deset žen, s nimiž se osobně setká na kontaktním rande. Z nich si ještě ten samý den vybere maximálně čtyři adeptky, se kterými stráví společný den při předem určené aktivitě. Na základě tohoto zážitku zredukuje svůj výběr na finální trojici, která s ním odjede na farmu, kde se bude lámat chléb – a možná i ledy.

Příště uvidíte

Je rozhodnuto a v prostředí romantického penzionu se farmáři poprvé setkají se ženami, které si vybrali na základě dopisů a fotek. Bude to zklamání nebo příjemné překvapení? Kde to zajiskří? Co všechno naše farmáře na ženách zaujme a co nakonec rozhodne? Jan se může těšit na první vášnivý polibek a příjemné překvapení, které si sám přichystal, Jiří si pro své ženy zase připravil důkladný dotazník.

Na reality show Farmář hledá ženu se můžete těšit už v pondělí 5. března ve 21.20 na Prima family!



Zdroj: Prima FTV

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !