Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš

20. 03. 2024 | Televizní tipy
TV Nova slaví třicáté výročí od zahájení svého celoplošného vysílání. Na dárky se ale mohou těšit její diváci. Jedním z nich bude mimořádné zařazení dvou řad životopisné série Iveta z dílny Voyo Originál do vysílání TV Nova. Sérii mapující dvě dekády života a kariéry jedné z nejslavnějších tuzemských popových ikon uvede TV Nova po šest nedělních večerů od 31. března do 5. května. 

Vedle výjimečné televizní premiéry Voyo Originálu se diváci Novy mohou těšit na třídílný dokumentární cyklus Málo mě znáš. Ten, kromě řady výpovědí kolegů a přátel Ivety Bartošové, přinese také osobní vzpomínky Artura Štaidla na svou maminku a autentický vhled do fungování tuzemského šoubyznysu.  Dokument rovněž nabídne nikdy nezveřejněné záběry ze zpěvaččina soukromého i pracovního života v 80. a 90. letech. V květnu se pak diváci dočkají třetí, závěrečné řady série Iveta, a to výhradně na Voyo.

TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš„Letošek je pro celou Skupinu Nova výjimečným rokem. Připomínáme si, jakým způsobem Nova ovlivnila životy Češek a Čechů, jak navždy změnila nejen televizní trh, jakou neuvěřitelnou spoustu inovací vnesla do televizního vysílání a co Nova znamená dnes,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská a dodává: 

„V rámci letošních oslav jsme připravili spoustu dárků pro naše diváky. Jsou to totiž pouze a jen oni, kdo stojí za televizním zázrakem jménem Nova. Vedle celé řady akcí, které jsme pro ně na letošní rok připravili, jim chceme ve zcela mimořádné televizní premiéře nabídnout projekt, který vznikl pro Voyo. A není náhodou, že jde právě o jeden z nejúspěšnějších Voyo Originálů – sérii Iveta.“ Ředitel vývoje TV Nova a Voyo Michal Reitler doplňuje: „Ke každému výročí patří bilance, vzpomínání.

Návratem k příběhu Ivety se vracíme do našich vzpomínek, kdy podkresem pro naše prožitky byly její písničky. Její pohnutý osud se odvíjel paralelně s našimi životy. Stejně tak je posledních třicet let naším společníkem televize Nova. Třicet let nás baví, informuje, stojí na naší straně. Zdá se nám jako vhodná příležitost nabídnout všem našim divákům příběh někoho, koho měli rádi.“

Trilogii třídílných sérií Iveta a dokumentární Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila oceňovaná produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je u obou projektů dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.

Třídílný dokument Málo mě znáš v režii Tomáše Kleina uvede TV Nova 5. května (na Voyo o měsíc dříve, 7. dubna). Unikátní dokumentární projekt přinese pohled na oslnivou kariéru Ivety Bartošové od osmdesátých do nultých let. 

Ve třech epizodách se zaměří zprvu na cestu sebevědomé, talentované a zpočátku nezkušené dívky z Frenštátu pod Radhoštěm do velkého světa, na éru pod uměleckým vedením Ladislava Štaidla a na období, kdy se Iveta Bartošová z jeho vlivu postupně vymaňuje, stoupá na kariérní vrchol a etabluje se v jednom z nejúspěšnějších muzikálových představení naší historie. 

Diváci budou mít možnost vůbec poprvé zhlédnout nikdy nezveřejněné autentické záběry, které s Ivetou Bartošovou v devadesátých letech pořídil její dvorní fotograf Miloš Schmiedberger. Dokument také odkrývá příčiny Ivetina následného ústupu ze slávy a okolnosti závěru jejího života

Vzpomínkové pásmo věnované jedné z nejslavnějších zpěvaček Československa zakončí premiéra třetí, závěrečné řady série Iveta režiséra a scenáristy Michala Samira s Annou Fialovou v hlavní roli. Na tu se mohou diváci těšit v květnu, a to už výhradně na Voyo. Poslední série mapuje zpěvaččino období začínající třináct let po odchodu od Ladislava Štaidla.

Ivetin život a kariéra se dramaticky mění, její alba se neprodávají jako dřív. Ale ona věří, že bude zase zpívat. Má za sebou neúspěšné manželství, ale věří, že ta pravá láska na ni stále čeká. A především má vedle sebe toho, na kom jí záleží nejvíc – svého dospívajícího syna. To kvůli němu chce vyhrát boj s vlastními démony. Je to on, kdo při ní stojí, i když se nedaří a bulvár čeká na každou její chybu. Kdysi chtěla být slavná. Teď chce obyčejný život. Pro Artura, pro sebe.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš:

TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš
TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš
TV Nova mimořádně zařadí do vysílání Originál Iveta a přinese intimní dokumentární triptych Málo mě znáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !