Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 18. týden

27. 04. 2015 | Televizní tipy
Přežijeme vlastní smrt, poznáme mizející kmeny, ponoříme se do hlubin, představíme vám další objevy a prozradíme pravdu o pitbullech. Hitler a vetřelci nesmí samozřejmě chybět. Prima ZOOM je honbou za dobrodružstvím. Premiérové tematické bloky vždy pondělí až neděle v čase 18.00–20.00 a 20.00–22.00.

Na jaké unikátní dokumenty
se můžete na Prima Zoom těšit v 18. týdnu?


27. 4. 21.00 – Jak přežít vlastní smrt (Včely-zabijáci)

V roce 2007 sháněli Folgeovi nový dům v Texasu. Nakonec se rozhodli, že si nový dům postaví a vybrali báječný pozemek. V červenci se jeli podívat, jak práce na novém domě pokračují. Po cestě zpátky se chtěli zastavit u sousedního domu. U skupinky stromů byl velký červený nápis „Včely“. Došli až k domu a nakoukli dovnitř. Když se ale vraceli zpět k autu, včely napadly otce a matku. Brzy byli celí pokrytí včelami. Jejich tři děti byly v autě a 13letá dcera volala okamžitě na tísňovou linku. Matka utíkala k autu. Syn Charlie vyskočil z auta a včely se vrhly i na něj.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 18. týdenDcera zavřela nejmladšího Zacharyho v autě, aby na něj včely nemohly, a utíkala za Charliem. Matka a otec dostali přes tisíc žihadel. Matka se zhroutila u auta a otec doběhl k domu poblíž. Tam mu otevřel mladík a vtáhl ho dovnitř. Uvnitř běžela klimatizace a včely začaly opadávat. Nakonec dorazila sanitka a otec dostal injekci adrenalinu, která mu zachránila život. V nemocnici dělali všechno možné, aby je zachránili. Matka na tom byla hůř. Přežili naštěstí všichni, a jak dopadl roj více než milionu včel?

28. 4. 18.00 – Mizející kmeny s Brucem Parrym III (Kmen Matis)

V pokračování dokumentárního seriálu se dobrodruh, cestovatel a vůdce expedice Bruce Parry vydává do nových exotických koutů světa, aby se setkal s místními obyvateli a blíže se seznámil s jejich kulturami. Bruce je zastáncem názoru, že aby člověk dobře porozuměl cizí kultuře, musí se jí úplně oddat. V předchozích dílech žil s kanibaly na Nové Guineji a ochutnal nebezpečné lektvary v džunglích střední Afriky. Tentokrát se odváží ještě dále. Během šesti nových dílů znovu vyrazí na cestu kolem světa a podnikne šest velkolepých expedicí do exotických končin, kde se setkává s jejich fascinujícími, moderní dobou jen málo políbenými, přesto o to více zajímavými obyvateli. Mimo jiné ho přijme amazonský kmen Matis, který se poprvé seznámil s obyvateli moderního světa teprve před 40 lety.

28. 4. 20.00 – Honba za Hitlerovými miliony


Podívejte se, jak se týmu agentů britské tajné služby podařilo objevit Hitlerovu poslední vůli a následně pátrali po plném rozsahu Hitlerova majetku, bohatství a peněz. Hermann Rothman poprvé na televizní obrazovce vypráví, jak se polední vůle našla a úžas, který ho dostal do kolen, když si ji přečetl. Honba za Hitlerovými miliony jde po stopě peněz, představuje experty, kteří vystopovali zdroje Hitlerových příjmů, a odhaluje, co se s nimi stalo po konci války. Ze zjištěného vyplývá jedno: vůdce nacistického Německa byl vypočítavým investorem, který miloval příjmy. Díky Hitlerovým zachovalým daňovým přiznáním navíc vychází najevo, že se placení daní opakovaně vyhýbal. Když se v roce 1933 stal svrchovaným vůdcem říše, dlužil už na daních celé jmění.

29. 4. 21.00 – Cesar Millan: Pravda o pitbullech

Cesar Millan je velký znalec psů. Někým je milován, jinými odmítán. Lehce kontroverzní odborník na psy vás seznámí s neméně kontroverzním plemenem. Pitbull kdysi býval v Americe nejpopulárnějším rodinným mazlíčkem. Dnes je tato psí rasa často spojovaná s gangy a krvavými psími zápasy, které se čím dál častěji dostávají do zpráv. Pitbullové jsou navíc v poslední době zodpovědní za více útoků psa na člověka než kterákoli jiná rasa, takže jejich popularita prudce poklesla. Cesar Millan v tomto dokumentárním filmu rozebírá minulost, neblaze proslulou přítomnost i možnou budoucnost tohoto plemene, které se ani zdaleka nedočkalo tolika pochopení, kolik si zaslouží. Cesar a jeho kamarád pitbull Junior společně vynášejí pádný argument, jenž se týká nejen toho, co se musí naučit pes, ale i to, co musí znát jeho pán. Jinak spolu nikdy nebudou vycházet.

1. 5. 19.00 a 19.30 – Odhalení: Konspirační spisy I (Hitlerovi potomci; Invaze vetřelců)

1. května 1945 se Adolf Hitler údajně zabil i se svou ženou Evou Braunovou. FBI má však rozsáhlou složku plnou spekulací, zda není naživu. Podle některých informací odcestoval německou ponorkou do Argentiny, kde dál poklidně žil. Mohl například spolupracovat s FBI, která ho nechala žít? Jednalo by se o největší mezinárodní konspiraci. Hitler měl nepochybně co nabídnout – především informace. Podle teoretiků přežil a v Argentině byl velmi aktivní. Založil organizaci Železného kříže, a dokonce chystal další útok. Krom toho má také potomka, kterého zplodil již během své služby ve Francii během první světové války. Podle dalších informací měl Hitler celý klan příbuzných, který žije v USA. Proč USA – dostali snad nabídku azylu? Máme se obávat jeho následovníků?

17. září 2012 se měla objevit mimozemská hrozba, ohrožující velké území Tichého oceánu od pobřeží Kalifornie až po Aljašku. Američané se spojili s Čínou a s tímto nebezpečím se vypořádali, vše ale prezentovali jako cvičení. Další případ se odehrál v Roswellu v roce 1947. Měly zde spadnout dva mimozemské letouny, z nichž vyprostili 9 mrtvých a jednoho živého mimozemšťana. Také tentokrát dostala veřejnost chabou útěchu, a sice pád balonu. Mezi prezidentem Eisenhowerem, CIA a mimozemšťany mělo dojít v roce 1954 k jakési dohodě, kdy lidé dostali nové technologie, oplátkou za možnost zkoumat lidi. Vývoj našich technologií byl v následujících 10 letech podezřele rychlý, počet pohřešovaných vystoupal na 700 000! Dohodu se prý rozhodl ukončit v roce 1977 prezident Carter, pokusil se zastavit experimenty na lidech v podzemní základně v poušti Dulce. Ty ale podle všeho pokračují, stejně jako tajné zbrojení proti mimozemšťanům, které je nazvané „Hvězdné války“.

První vlna mimozemského útoku by mířila zřejmě na Dulce, oblast 51 a Pentagon. V roce 2010 bylo dokonce zveřejněno vysoce postaveným úředníkem Paulem Hellyerem, že mimozemšťané navštěvují zemi již dlouhou dobu a skutečně přispěli k rozvoji našich technologií. Máme se obávat třetí světové války nebo spíše války s mimozemšťany?

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 18. týden1. 5. 20.00 – Jean-Michel Cousteau: Podmořské dobrodružství I (Poklady amerických moří - 1.  část)

Úchvatný dokumentární seriál natočil ve vysokém rozlišení prestižní Emmy oceněný zkušený filmař Jean-Michel Cousteau. Připravte se na ohromující kombinaci dobrodružného cestopisu objevitele s poselstvím o ochraně přírody. Jean-Michel Cousteau se svým týmem z vlastní organizace Ocean Futures Society doplněným o pečlivě vybrané odborníky na život pod mořskou hladinou zkoumá velké množství zajímavých prostředí ve všech možných koutech naší planety. Většinou se však vydává na nebezpečná a těžko přístupná místa, kam se člověk obyčejně nedostane! Do nejmenších detailů přesné a pečlivé záběry díky vysokému rozlišení perfektně zachycují všechno, na co čočka kamer pohlédne – od jednotlivých zubů připlouvajícího žraloka přes brilantní korály připomínající jemné krajky nebo barevný lesk šupin tropických ryb až po následky nekontrolovaných zásahů člověka.

2. 5. 18.00 – Starověké objevy V (Sekty a okultismus)

Je dobře vyvážená hůl ze starověku účinnější než brokovnice? Dokázali bojovníci Či skutečně zabíjet jediným dotykem? Jak vypadaly ohnivé lodě, kterým čelila flotila Alexandra Velikého? Co měli společného asijští váleční sloni a evropští středověcí rytíři v plné zbroji? To jsou jenom některé z otázek, na které odpovídá už pátá řada oblíbeného dokumentárního seriálu Starověké objevy. Sedm nových epizod je nabito poutavými tématy, fakty i skutečnostmi. Starověké objevy se tentokrát věnují smrtícím zbraním Východu, těžko uvěřitelnému námořnímu stavitelství, starověkým „tankům“, mučicím strojům a důlním „mašinám“ a nakonec i polozapomenutým vědeckým základem biblických příběhů.

Unikátní dokumenty, vysílané v 18. týdnu,
uvidíte každý den od 18:00 – 22:00 na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !