Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 32. týden

8. 08. 2022 | Televizní tipy
Léto v půlce – koukněte na Prima ZOOM. První polovinu srpna si užijte s dokumenty Prima ZOOM.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 32. týden:


11. 8. 20.00 – Operace Jaywick

Napínavý dokument popisuje odvážný útok komanda čtrnácti britských a australských vojáků na japonské lodě zakotvené v singapurském přístavu. Operace Jaywick se stala jednou z nejambicióznějších a nejslavnějších speciálních akcí druhé světové války. Razii v Singapuru zorganizoval důstojník britské armády major Ivan Lyon. V únoru 1942 se mu podařilo uniknout z města, když padlo do rukou japonské armády. Proto se dobře vyznal v jeho okolí. Spojenecké komando vyrazilo na nepřátelské území na palubě zajatého japonského rybářského plavidla. Plánem bylo dostat se na ostrov nedaleko Singapuru, tam přesednout do kánoí po dvou mužích, dopádlovat až do přístavu Keppel a zaminovat japonské lodě. Výsledek byl značně nejistý. Tento film se vrací k vysoce riskantní misi a odhaluje skutečnou podstatu Operace Jaywick.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 32. týden12. 8. 21.00 – Napříč Gibraltarským průlivem (Atlantické a středomořské proudy)

Impozantní plachetnice a vášeň plavit se po zvlněné mořské hladině. To je vše, co Telmo Aldaz de la Quadra-Salcedo potřebuje k tomu, aby vyrazil na 200kilometrovou plavbu podél pobřeží omývaném Středozemním mořem a Tichým oceánem, které se setkávají v průlivu Gibraltar. Připravte se na okouzlující a místy tajuplné dobrodružství s vůní svobody a tu a tam také špetkou vzrušujícího nebezpečí.

12. 8. 22.00 – Neidentifikováno: Americká vyšetřování UFO II (UFO v boji)

Všechno, co jsme si mysleli, že známe o UFO, se zásadně změnilo. Špičkovému tvůrčímu týmu strhujícího seriálu Neidentifikováno se podařilo přimět americké námořnictvo k přiznání, že UFO existuje. Nyní se vrací s novými epizodami, které jsou plné čerstvých exkluzivních svědectví zástupců americké armády. Tito vojenští veteráni se stali svědky série setkání americké armády s UFO, která probíhala už v dobách války ve Vietnamu. Tým zvídavých dokumentaristů se snaží shromáždit důkazy a zjistit, co je spojuje. Jedná se o stejné neidentifikovatelné létající objekty jako ty, které zachycují odtajněné záběry amerického námořnictva? A znamená to, že UFO už několik dekád sleduje americké vojenské síly?

13. 8. 20.00 – Ostrovní ráje (Ostrovy zrozené z ohně)

Jihovýchodní Asie je druhově nejrozmanitější oblastí na světě. Mocné přírodní živly tady spojily síly a stvořily ostrovy ohně – úžasný vodní svět ovládaný Měsícem a hluboké neprostupné pralesy, kterým kraluje tropické slunce. Proto tady žije výjimečně velké množství různých rostlin a zvířat. Mnohé z nich se jinde nevyskytují. Ostrovní ráje jihovýchodní Asie patří k nejvíce okouzlujícím a druhově nejpestřejším místům na Zemi. Jejich obyvatelé jsou majestátní, překrásní, ale také vyloženě bizarní. V tropických pralesech, které pokrývají rozeklané svahy, narazíme na klokany, co šplhají po stromech, nebo divoká prasata, jimž kly prorůstají skrz hlavu. Tam, kde mají nosorožci srst a ptáci se líhnou z písku, vládnou největší a nejmohutnější kočkovité šelmy. Nechybí dokonce ani jedovatí vodní hadi. Zavítejte spolu s námi do neuvěřitelných a zvláštních míst. A odhalte jejich tajemství.

13. 8. 22.00 – Ztracené světy, skryté poklady II (Minotaurův palác)

Na pokraji války, která takřka před sedmdesáti lety hrozila ukončit naši civilizaci, se badatelům podařilo odhalit tři úžasné poklady starověku. Jejich význam změnil způsob, jakým chápeme a pohlížíme na to, jak se rodí nové civilizace.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom! 


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !