Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 46. týden

15. 11. 2021 | Televizní tipy
Týdny dokumentárních parádiček na Prima ZOOM. Pojďte si užívat světa díky Prima ZOOM.
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 46. týden:


17. 11. 21.00 – Grónsko: V záři ledu

Grónsko je největším ostrovem světa. Je to také pevnina nejblíže k severnímu pólu. 80 % této země pokrývá vrstva ledu, která na některých místech dosahuje tloušťky až 3 km. Ale většina jejích obyvatel žije v dechberoucí krajině západního pobřeží, která se dokázala z ledového sevření vymanit. Místní obyvatelé jsou převážně Inuité, kteří se po tisíce let živili tím, co jim poskytla příroda. Jenže jejich tradiční způsob života se nevyhnutelně mění. Velké nebezpečí přináší nejen modernizace společnosti, ale i globální oteplování způsobené člověkem. Tento arktický přírodní ráj je přitom pro naši planetu nesmírně důležitý. Pohlédněte na něj očima místních a odhalte autentické Grónsko.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 46. týden18. 11. 23.00 – 24 hodin v divočině III (Bojiště velkých koček)

Prožijte dalších 24 hodin v divočině v pokračování dobrodružného seriálu. Tentokrát zavítáme do království velkých koček, kde jsou gepardi, leopardi, jaguáři, lvi a servalové králi lovu a vládnou ostatním zvířatům z vrcholu potravního řetězce. Vydáme se na rozpálené písky, kde klokani, sloni a surikaty bojují o život s neúprosným nepřítelem: prostředím, ve kterém žijí. Podíváme se také na kamenité bitevní pole ve Skalnatých horách, kde zvířata zatínají zuby ve snaze uhájit loviště, zatímco se jim do kostí zakusují ledové větry. Dokumentární seriál 24 hodin v divočině je jedinečnou podívanou z různých koutů světa, která zvířatům odpočítává čas od rána do večera.

20. 11. 20.00 – Rok v sibiřské divočině

Na Sibiři dokážou přežít jen ta neodolnější zvířata. V průběhu jediného těžkého roku se polární medvědi, sobi, jeřábi mandžuští, lososi, ale i lasice musejí vyrovnat s dlouhou neúprosnou zimou a rychle využít kratinký záchvěv jara. Od ledem pokrytých pobřeží na severu, přes kilometry pusté tundry, až do hloubi lesní tajgy. Tato nezlomná zvířata statečně stojí tváří v tvář nepředstavitelně těžkým výzvám. Podaří se jim vybojovat život?

20. 11. 21.00 – Masai Mara: Hra o život

Sledujte velkou migraci zvířat v Africe tak jako nikdy předtím. Řeka Mara se stává nejen nejlépe nastraženou pastí na migrující zvířata, ale také jevištěm velkolepé podívané. Když se zásoby jídla v Serengeti povážlivě tenčí, Masai Mara se stává skutečným rájem všech dravců. Během velkého, dlouhého a náročného každoročního putování z jihu na sever musejí stáda pakoňů, gazel, zeber a antilop překonat rafinovaně nastraženou přirozenou past. Řeka Mara v africké Keni je plná nejen krokodýlů, ale i dalších predátorů, hladově číhajících na jejích březích. Podívejte se, jak se připravují na dlouho očekávanou hostinu. Jedinečné a fascinující záběry ve vysokém rozlišení vznikaly nad i pod hladinou nebezpečných vod řeky Mary.

21. 11. 20.00 – Norské domy snů V (1. díl)

Norsko je zemí dechberoucích scenérií. Co jiného postavit v tak překrásné přírodní krajině než opravdový dům snů? Tým sympatických zkušených designérů a zručných řemeslníků postupuje přesně podle přání a představ náročných klientů. Díky jejich láskyplné péči se staré oprýskané barabizny krok za krokem mění na nejen krásné, ale i důmyslně promyšlené funkční domy. Atmosféra tradičního venkovského života, drsná, ale půvabná příroda, napínavé přestavby a fascinující rekonstrukce, to všechno uvidíte v už pátém pokračování nejúspěšnějšího a nejzábavnějšího severského lifestylového pořadu Norské domy snů. To si prostě nemůžete nechat ujít.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den od 20:00 – 24:00
hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !