Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022

11. 12. 2022 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Láďa vyrazí do Českého Dubu za manželi, kteří mají doma jednu z největších sbírek betlémů v celé republice. Proti kašli a bolesti v krku představí Láďova domácí lékárna skvělého pomocníka – badyán! Paní Helena se podělí o svůj rodinný recept, podle kterého už desítky let dělá štrochany – vařené bramborové knedlíky ze syrových brambor a zelí. Módní trendy ovlivňují i takové kousky šatníku, jako jsou kravaty. Pozor, ty staré ale nevyhazujte. Láďa z nich snadno a rychle vykouzlí originální andílky, kteří poslouží i jako ozdobičky na vánoční stromek.

Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022Chybět samozřejmě nebudou vychytávky od diváků v Poště pro Láďu. Plápolající světlo svíček k Vánocům neodmyslitelně patří, proto paní Radana ukáže, jak vychytaně zdobit svíčky rozpuštěnými voskovkami. Láďa vyhlásí, které dámy zvítězily v soutěži Prima kutil. Tradičně nebude na závěr chybět recept – Láďa se podělí o svou novinku, kterou je perníčkový vánoční likér.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 11. 12. 2022 v 13.05 na Primě




Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022:

Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky – 11. 12. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !