Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na Primě

11. 04. 2022 | Televizní tipy
Horník zavalený několik dní v dole – i to je Rudolfův příběh. Kromě toho byl přepaden a přišel o zuby. Další tragédie v jeho životě pak následovaly. Až jeho současná láska, Iveta, se rozhodla, že je čas vrátit Rudolfovi sebevědomí a úsměv na tvář. Časosběrná docu reality show plná napětí, zákroků pro krásu, ale také životních příběhů ke zhlédnutí 11. dubna ve 21.30 na Primě. Dívejte se!

Jsou lidé, kteří dostanou od života naloženo více než jiní. Jedním z takových je i Rudolf (57). Přežil zával v dole, ovšem s následky. Pak byl přepaden zlodějem, který mu vyrazil zuby. Poté se musel rozloučit s manželkou, která zemřela na vážnou nemoc. Kvůli tomu všemu se Rudolf uzavřel do sebe a pomalu ho vytáhnout z ulity dokázala až jeho současná přítelkyně Iveta.

Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na PriměAni ona ale neměla život jednoduchý. Manželovi porodila dva syny, z manželství si však odnesla šrámy na těle i na duši. Po rozvodu už zůstala sama a po dlouhých letech života jen se psem už vztah neplánovala. Ale pak přišel Ruda zkoušený osudem a Iveta se do něj zamilovala. A přihlásila ho do Vysněné krásy. A když už ho doprovodila do studia za Alicí Bendovou – i ona se proměny zúčastnila.

Rudolfa ze všeho nejvíc trápí zuby. Zbyly mu po přepadení jen čtyři. Do parády si ho vzal vedoucí lékař Schill Dental Clinic Alexander Schill. Ten nejdřív Rudolfovi zbylé zuby vytrhl, zavedl implantáty a udělal otisky na nové zuby. Už po pár týdnech Rudolf dostal provizorní zuby. Byla to pro něj velká změna, po téměř dvaceti letech bez zubů jich mě najednou plnou pusu. Musel se učit mluvit, kousat, musel s novými zuby začít cvičit, aby si na ně zvykl. Také Iveta navštíví zubní kliniku, ale jen kvůli kosmetickým úpravám.

Iveta mezitím podstoupila FastLift a operaci víček u paní doktorky Hany Skeřilové. Ruda svou lásku všude doprovázel a následně se o ni doma také staral. Partneři zažijí i první opravdovou krizi. Ta záhy odezní, protože musejí řešit Ivetin vážný zdravotní problém, který nesouvisel s proměnou. Iveta s Rudolfem si uvědomí, jak je život křehký, a už si své lásky definitivně váží.

Oba partneři ještě u doktorky Terezy Gabryšové podstoupí aplikaci botoxu a výplní, i když Rudolf se obává, že se díky zákrokům stane nebezpečně krásným. Iveta se ještě dočká plných rtů, a nakonec i vysněných hustých řas. Oba partneři nosí brýle, zatímco Iveta jen na čtení, Rudolf na čtení i na dálku a oba si nechají přeměřit zrak a vyberou nové brýle. Rudolf dostane brýle, se kterými bude moci číst i dobře uvidí na dálku.

O vlasy se oběma partnerům postará kadeřník Tomáš Arsov, od kterého oba protagonisté třetího dílu odejdou po první konzultaci vybaveni vlasovou péčí na doma. Iveta si musela vlasy přestat barvit a nechat je uzdravit. A zarůst se nechá i Rudolf – a finální proměna bude o to větší. Šokující pro ně pro oba. Proměněný Rudolf se postará o finále jako z hollywoodského filmu. Jaké? Dívejte se už v pondělí.

Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky... Teď všichni účastníci konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohli cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provede Alice Bendová.

Časosběrná docu reality show plná napětí, zákroků pro krásu, ale také životních příběhů ke zhlédnutí 11. dubna ve 21.30 na Primě. Dívejte se!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na Primě:

Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na Primě
Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na Primě
Vysněná krása: Za vším hledej ženu. Rudolfa do proměny přihlásila žena. A proč? Sledujte už 11. dubna na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !