Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 6.1. 2013 - 1. díl Rakousko

6. 01. 2013 | Televizní tipy
Prima family připravila do vysílání další řadu cestovatelského magazínu Ženy na cestách. 1. síl pořadu Ženy na cestách s datem 6.1. 2013 nás zavede do Rakouska – konkrétně do rakouských Alp, kam se vydaly čtyři ženy, v čele s herečkou Anife Ismet Vyskočilovou Hassan, které vás budou pořadem provázet.

Dámy si sem jely nejen zalyžovat, ale hlavně užít předvánoční atmosféru. Která z nich si bude připadat jako Popelka? A kde potkají nikoliv zlaté, ale bílé prasátko? Dívejte se v neděli 6.1. 2013 v 18 hodin na Prima family.

Ženy na cestách 6.1. 2013 -  1. díl Rakousko (Zell am See):

Ženy na cestách 6.1. 2013 - 1. díl RakouskoCestování po těch nejznámějších a nejlákavějších destinacích zahájí v pořadu Ženy na cestách Anife, Zlata, Zdena a Míša v Kaprunu, kde je hlavní partner pořadu CK Exim tours na týden ubytoval v luxusním Grand Hotelu Zell am See. Ačkoliv Anife vyrazila do Alp oblečená spíš jako na nedělní procházku, právě z ní se nakonec vyklube nejzdatnější sportovkyně.

Na svém vlastním prkně bude brázdit svahy jako zkušený snowboarďák. Ostatní členky výpravy si musely vybavení půjčit. Zatímco kartářka Zdena se slušně rozjezdí na lyžích, začátečnice maskérka Míša a „žena z lidu“ Zlatuše brzy lyže odloží a najdou si jinou zábavu. Vydají se na výlet na ledovec Kitzsteinhorn, aby si užily vyhlídku.

Každá ze čtveřice odvážných žen na cestách si v zimním středisku najde to, co ji nejvíc zajímá. Jedna dvojice se vypraví do nedalekého útulku pro zvířata, druhá se nechá hýčkat ve vodním světě. Nebyly by to ženy, aby neokoukly vánoční trhy. Tam ochutnají nejen pečené kaštany, ale taky vyhlášený místní svařák. Společně pak čtveřice vyrazí například na celodenní výlet do Salzburgu. Ženy navštíví pivovar a nechají si vysvětlit tajemství výroby piva.

A v jedné z místních hospůdek pak zdejší pivo naše Ženy na cestách také ochutnají. A k tomu pravý vídeňský řízek. Proč o něm ale Anife mluví jako o rybě? Všechny ženy se shodnou na tom, že si na tomto výletě připadají jako v pohádce. Kdo a v jaké situaci si ale připadá jako pohádková Popelka? Dívejte se tuto neděli.  Dalšími díly pořadu Ženy na cestách budou provázet na střídačku vždy dvě a dvě ze zmíněné čtveřice. A kam se ještě vydají? Po zasněžených Alpách se můžete těšit na cestování po Jamajce, Mexiku, Venezuele, Tunisku, Maroku a dalších lákavých místech. 

1. díl pořadu Ženy na cestách nás zavede do Rakouska
již v neděli 6.1. 2013 od 18 hodin


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

S mužem milujeme cestování,představySmajlík a vzpomínky. Takové pořady jsou pro oba společné. Těším se, určitě se budeme dívat na celý cyklus
Obrázek uživatelky
profil
pokud nezapomenu,určitě se podívám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles