Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jan Kraus neuhne před žádnou otázkou

2. 04. 2012 | Úspěšní lidé
Interview, tak se jmenuje nová jevištní talk show Jana Krause a jeho dlouholetého kamaráda Bohumila Klepla, kterou poprvé představí 2. dubna v pražském Divadle Kalich. Populární herci slibují, že v ní zodpovědí jakékoli otázky, jež dostanou od diváků ať už přímo z hlediště, anebo napsané před představením ve foyeru divadla. Každá repríza tedy bude neopakovatelným zážitkem, premiérou i derniérou zároveň, neboť to, jak se bude  tato ojedinělá talk show vyvíjet, bude záležet jen na diváckých dotazech a na odpovědích hvězdných protagonistů.

V televizní Show Jana Krause kladete otázky vy, kdežto ve své nové talk show se změníte ze zpovídajícího ve zpovídaného. Je vám tato pozice příjemná?


Divadlo Kalich - Jan KrausProto jsem se rozhodl nabídku Divadla Kalich přijmout.  Považuji za důležité, mám-li tu šanci podívat se na ty, kteří na mě přijdou. A poslechnout si, co je vlastně zajímá. Jsem rád s lidmi v divadle nebo v sále. Je to pokaždé velká lekce.

Skutečně žádný z dotazů nezůstane bez odpovědi? I ty, které by se týkaly vašeho soukromí? Umíte si představit, jak se vám bude na takové otázky odpovídat?

Nepřekvapí mě. Zajímalo by mě to asi také. Je naopak určitá profesionální výzva odpovědět na po sté položený dotaz, jako bych na něj odpovídal poprvé.

Divadlo Kalich uvádí také vaši veleúspěšnou černou komedii Nahniličko. Přestože každé představení bývá dlouho dopředu beznadějně vyprodané, už pár měsíců se v programu divadla neobjevuje. Proč tomu tak je a vrátí se Nahniličko na repertoár?

Jan Kraus a Bob KleplV dlouhé historii téhle inscenace se zhruba jednou za patnáct let stane, že jedna z jejích hereček otěhotní. Uvádění Nahnilička bylo přerušeno i v době, kdy jsme s Ivanou čekali našeho syna Jáchyma, proto je teď férové počkat, až se bude moci vrátit na jeviště Martha Issová.

UKÁZKA Z PŘEDSTAVENÍ NAHNILIČKO


Zdroj, foto: Divadlo Kalich


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !