Restaurace Na Čertovce má plné parkoviště, vypadá to, že hostů by mělo být hodně. Opak je ale pravdou. Jak šéf glosuje: „Když jsem v hospodě, kde na zdi visí zvířecí kůže, nedělá se mi úplně dobře, zvedá se mi žaludek. Ten interiér není zastaralý, je prostě starý.“ Jak se šéfovi budou líbit objednávky předem? „Je to tak rok 1995. Nějak se nám tu ztratil letopočet.“

Zatím v kuchyni: „Je to dobré, však nejsme žádný Alcron.“ Asi je lépe, že komentáře Zdeňka nejsou do kuchyně slyšet. „Z toho, co se tu odehrálo, byl nejlepší toastový chleba.“ Kdo je za to jídlo odpovědný? Podle koho se vaří? Co na to majitel David? A kde vlastně je?
„Jídlo na vyliž prdel, někomu ale tenhle barák patří a já se s ním chci potkat. To zasluhuje pořádné vysvětlení,“ dodá Zdeněk. Majitel David má jasno. Kuchyně negeneruje zisky a nemá čas na to věnovat se této problematice, když se stará i o další podnik. Jak to celé šéf uchopí a kolik si David nakonec vezme z jeho doporučení?
Dívejte se na další díl pořadu Ano, šéfe už 18. 9. 2025 ve 21.35 na Primě.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová